Forever Bliss (σπαθόχορτο, δεντρολίβανο & πορτοκάλι) 50gr Grizo Prasino

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7365
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 50 gr
Εταιρεία Grizo Prasino
Προέλευση Hellas
Barcode 5213009621700
Forever Bliss
Νέο, χειροποίητο βιολογικό βοτανικό τσάι Forever Bliss με φύλλα και άνθη Σπαθόχορτου, φύλλα Δενδρολίβανου και κομμάτια από Πορτοκάλι από την εταιρία Grizo & Prasino.

Ήπιο και απαλό στην άρχή, με υπέροχο, σπιρτώδες άρωμα πορτοκαλιού γίνεται σταδιακά όλο και πιο γήινο, καθώς μας τυλίγει με ένα πέπλο λεπτό και τρυφερό, ενώ η τελική βοτανική του επίγευση σκιαγραφεί ένα θεραπευτικό σύμπαν μεταφέροντας όλη την απλότητα και τη φινέτσα της φύσης στο φλιτζάνι μας.

Το Σπαθόχορτο είναι ένα πολύτιμο βότανο με ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και σημαντική αντικαταθλιπτική δράση. Επιπλέον, ως αντιφυσητικό, χωνευτικό και ανθελμινθικό, ανακουφίζει από τη δυσπεψία, τον τυμπανισμό και τη γαστρίτιδα, ενώ γνωστή είναι και η συμβολή του στη θεραπεία της βρογχίτιδας και του σπασμωδικού βήχα. Τέλος, είναι ιδιαίτερα τονωτικό, ιδανικό για εξασθενημένα άτομα σε ανάρρωση, αλλά και εξαιρετικά βοηθητικά σε προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος. Το Δενδρολίβανο θεωρείται αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό, αντιμικροβιακό, σπασμολυτικό και διουρητικό. Αντιμετωπίζει με επιτυχία τη δυσπεψία, ενώ ανακουφίζει από πονοκέφαλο, ημικρανία, μυαλγία και νευραλγία.

Ένα από τα λίγα μείγματα του Grizo & Prasino που το μέλι του “πάει” πολύ.
Naturally caffeine free & Vegan
Αποδίδει 25 φλιτζάνια
Συσκευασία 50 γρ.

Δείτε επίσης

Αμάραντος - Αγαποβότανο (Felty Germander) 1Kg Teucrium Polium
€ 48,30
Φασκόμηλο (Sage) 100gr Salvia fruticosa
€ 2,90
The Aurora Tea 30gr Sparoza
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή