Agkalli (τσάι του βουνού, καλέντουλα, ροδοπέταλα, χαμομήλι) 25gr Grizo Prasino

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7366
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 25 gr
Εταιρεία Grizo Prasino
Barcode 5213009621717
Νέο, χειροποίητο, βιολογικό, βοτανικό μείγμα με ολόκληρα άνθη από τσάι του βουνού, ροδοπέταλα ολόκληρα άνθη καλέντουλας, και ολόκληρα άνθη χαμομηλιού από την εταιρία Grizo & Prasino.

Ένα βοτανικό θαύμα “φόρος τιμής’ στη δύναμη της συνεργασίας και της λουλουδιαστής ζωντάνιας. Ένα μείγμα που μπορεί να λειτουργήσει και ως…μήνυμα. Το χαρίζεις σε κάποιον που σου λείπει, που θα ήθελες ν… αγκαλιάσεις.

Ένα σακουλάκι γεμάτο χρώματα και αρώματα. Ένα μείγμα που θαρρείς ταιριάζει με την Άνοιξη πιο πολύ, μα που τον κρύο χειμώνα θα προσφέρει ζεστασιά, ελπίδα και πολλές ΑγΚαλ(λ)ιές παντού.

Το τσάι του βουνού περιέχει ένα πολύτιμο οπλοστάσιο θεραπευτικών συστατικών, καταλληλων για την αντιμετώπιση πολλών ασθενειών. Οι μοναδικές ευεργετικές του ιδιότητες δρουν κατά της νόσου Alzheimer, αλλά και υπέρ της πρόληψης της οστεοπόρωσης και της ενίσχυσης της καρδιαγγειακής υγείας. Επιπλέον, θεωρείται ιδανικό για την ανακούφιση της δυσπεψίας και του στομαχόπονου, καθώς και για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων, της ρινικής συμφόρησης, των αναπνευστικών προβλημάτων και του επίμονου βήχα.

Τέλος, ιδιαίτερα σημαντική είναι και η αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδης, αντιμικροβιακή, αλλά και αγχολυτική του δράση. Το χαμομήλι, με τις ισχυρές ηρεμιστικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες μειώνει την αϋπνία και τη νευρικότητα, ενώ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και τις στομαχικές διαταραχές. Βότανο αντιοξειδωτικό, ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας, η καλέντουλα καταπολεμά φλεγμονές, ιούς και βακτήρια, βοηθά στη θεραπεία του στομαχικού έλκους, ανακουφίζει από τις κράμπες περιόδου, συμβάλει στην υποχώρηση των οιδημάτων, ενώ θεωρείται ότι προστατεύει και τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες.

100% vegan – 100% caffeine free
Αποδίδει 16 φλιτζάνια.
Συσκευασία 25γρ.

Δείτε επίσης

Σαμπούκος (Elder European) 1Kg sambucus ni gra
€ 41,30
Γκουαράνα - Σκόνη (Guarana) 100gr Paullinia cupan
€ 12,90
Εκουιζέτο - Πολυκόμπι (Horsetail) 1Kg equisetum arvense
€ 27,30
Θαλπωρή Herbal Tea 40gr Lelex
€ 7,00
Ίνουλα - Ελένιο (Elecampane) 1Kg inula helenium
€ 34,30
Επιστροφή στην κορυφή