Feel Good (τσάι του βουνού & κυδώνι) 40gr Grizo Prasino

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7367
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 40 gr
Εταιρεία Grizo Prasino
Προέλευση Hellas
Barcode 5213009621694
Νέο χειροποίητο βιολογικό βοτανικό μείγμα με ολόκληρα άνθη από Τσάι του Βουνού και κομμάτια από Κυδώνι από την εταιρία Grizo & Prasino. Η γνώριμη γλυκιά γεύση του Σιδερίτη ενισχυμένη από το μυρωδάτο κυδώνι, το οποίο και της προσδίδει ένα extra αναπάντεχο φρουτώδη χαρακτήρα! Και το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Σπάνιες μωβ ταξιανθίες σε τσάι του βουνού! Πραγματικά Μοναδικό!

Ένα υπέροχο, φθινοπωρινό βοτανικό μείγμα που προσφέρει το απόλυτο boost στο ανοσοποιητικό μαςσύστημα, ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεται . Γιατί η εποχικότητα(seasonality), να μπορούμε δηλαδή να απολαμβάνουμε κάθε προϊόν στην εποχή του, είναι ιδιαίτερα σημαντική για ό,τι καταναλώνουμε. Γιατί η φύση ξέρει, και εμείς πρέπει να την εμπιστευόμαστε.

Το τσάι του βουνού περιέχει ένα πολύτιμο οπλοστάσιο θεραπευτικών συστατικών, καταλληλων για την αντιμετώπιση πολλών ασθενειών. Οι μοναδικές ευεργετικές του ιδιότητες δρουν κατά της νόσου Alzheimer, αλλά και υπέρ της πρόληψης της οστεοπόρωσης και της ενίσχυσης της καρδιαγγειακής υγείας.

Επιπλέον, θεωρείται ιδανικό για την ανακούφιση της δυσπεψίας και του στομαχόπονου, καθώς και για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων, της ρινικής συμφόρησης, των αναπνευστικών προβλημάτων και του επίμονου βήχα. Τέλος, ιδιαίτερα σημαντική είναι και η αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδης, αντιμικροβιακή, αλλά και αγχολυτική του δράση.

100% vegan – 100% caffeine free
Αποδίδει 20 φλιτζάνια
Συσκευασία 40γρ

Δείτε επίσης

Πασιφλώρα (Passion) 100gr passiflora incarnata
€ 4,90
Εκουιζέτο - Πολυκόμπι Βιολογικό 30gr Health Trade equisetum arvense
€ 2,90
Κουρκουμάς Ρίζα - Σκόνη (Turmeric) 1Kg curcuma longa
€ 19,90
Δίκταμο (Dittany of Crete) 100gr origanum dictamnus
€ 9,90   € 7,90
Σεντέλα (Yδροκοτύλη) 1Kg centella asiatica
€ 48,30
Επιστροφή στην κορυφή