Exhale (αρμπαρόριζα, φασκόμηλο, περγαμόντο) 25gr Grizo Prasino

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7368
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Εταιρεία Grizo Prasino
Προέλευση Hellas
Barcode 5213009621687
Βάρος 25 gr
Νέο χειροποίητο βιολογικό βοτανικό μείγμα με φύλλα αμπαρόριζας και φασκόμηλου και κομμάτια από περγαμόντο από την εταιρία Grizo & Prasino.
Ένα βοτανικό τσάι δυνατό, έντονα αρωματικό και πολυδιάστατο, με λουλουδένια δροσερή επίγευση και μοναδική μυρωδιά. Ένα ξεχωριστό μείγμα που κάνει αίσθηση και είναι υπέροχο τόσο ζεστό όσο και κρύο. Δυναμικό, γήινο φασκόμηλο, με αποκαλυπτικό περγαμόντο και τριανταφυλλένια αρμπαρόριζα.

Ιδανικό για εκείνα τα πρωινά που θέλουμε να πιούμε κάτι χωρίς συνοδευτικό, αλλά και μία φανταστική επιλογή για το κλείσιμο ενός πλούσιου γεύματος. Αρωματίζει υπέροχα την αναπνοή και τονώνει τον οργανισμό. Με γεύση που πραγματικά συναρπάζει.

Το Φασκόμηλο ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό και το νευρικό σύστημα, βοηθά σε περιπτώσεις νευρικότητας και ζάλης, βελτιώνει τη μνήμη, καταπολεμά τις στοματοφαρυγγικές φλεγμονές, ανακουφίζει από πονοκέφαλο, πονόλαιμο και υψηλό πυρετό, αντιμετωπίζει την ατονία του στομάχου, μειώνει την υπερβολική αιμορραγία κατά την έμμηνο ρύση, αλλά και τις εξάψεις και νυχτερινές εφιδρώσεις της κλιμακτηρίου.

Naturally caffeine free & Vegan
Αποδίδει 12 φλιτζάνια.
25γρ.

Δείτε επίσης

Ασπίδα Herbal Tea by Lelex 40gr
€ 7,00
Βαλσαμόχορτο - Σπαθόχορτο (St. John's Wort) 100gr hypericum perforatum
€ 4,90
Λάμιο - Λαβρόχορτο 100gr lamium album
€ 4,90
Κράταιγος Βιολογικός 30gr Health Trade Crataegus Oxyacantha
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή