Mantzari (παντζάρι, μαντζουράνα) 25gr Grizo Prasino

€ 6,90 € 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7369
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Εταιρεία Grizo Prasino
Προέλευση Hellas
Barcode 5213009622684
Βάρος 25 gr
Νέο χειροποίητο βιολογικό βοτανικό μείγμα με κομμάτια παντζάρι και ολόκληρα φύλλα και άνθη Μαντζουράνας από την εταιρία Grizo & Prasino.
Η πικάντικη μαντζουράνα σε συνδυασμό με τη γήινη γλύκα και τη φινέτσα του παντζαριού, σε έναν μοναδικό συνδυασμό που μας πάει ένα βήμα πιο κοντά στη βοτανικότητα των γεύσεων, και τη λιτή και απέριττη αγνότητα της φύσης.

Ένα υπέροχο ρόφημα που μπορεί να συνοδέψει εξαιρετικά και το γεύμα μας. Τι θα ταίριαζε καλύτερα δίπλα σε ένα ριζότο ή σε ψητά λαχανικά από το Mantzàri; Πραγματικά άψογο!

Η Ματζουράνα είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε ενοχλήσεις του στομάχου, καθώς προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον μετεωρισμό και την δυσπεψία. Επίσης είναι ιδιαίτερα δραστική απέναντι σε επίμονους και έντονους πονοκεφάλους και πονόδοντους, ενώ χρησιμοποιείται και ως παυσίπονο στους ρευματισμούς. Τέλος θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετική σε νευρικής φύσεως παθήσεις, όπως άγχος, αϋπνίες, ημικρανίες, ενώ βοηθά και σε παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος , όπως το κρυολόγημα, οι αμυγδαλές, η βρογχίτιδα και το άσθμα.

100% vegan – 100% caffeine free
Αποδίδει 16 φλιτζάνια
Συσκευασία 25γρ.

Δείτε επίσης

Σπιρουλίνα - Σκόνη (Spirulina) 100gr Spirulina platensis
€ 4,30
Σεντέλα (Yδροκοτύλη) 100gr centella asiatica
€ 6,90
Ελευθερόκοκκος (Siberian Ginseng) 1Kg Eleutherococcus Senticosus
€ 34,30
Μπόλντο 1Kg Peumus boldus
€ 41,30
Επιστροφή στην κορυφή