Εκουιζέτο (Horsetail) Εκχυλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2435
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Ονομασία equisetum arvense
Εταιρεία Nature & Body
Τα εκχυλίσματα βοτάνων αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων.

To Εκχύλισμα Εκουιζέτου (Horsetail Extract) προέρχεται από την επεξεργασία του φυτού Equisetum arvense το οποίο είναι γνωστό στη χώρα μας και ως Πολυκόμπι. Το Εκουιζέτο αποκαλείται συχνά "Beauty Herb" (βότανο της ομορφιάς), καθώς η εξωτερική χρήση του έχει πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα. Θεωρείται γενικότερα ως "δυναμωτικό" βότανο το οποίο συμβάλει στη διατήρηση της υγείας των επιδερμικών κυτάρων και ιστών. Βοηθάει στη σύσφιξη του δέρματος και έχει διαπιστωθεί πως "κλείνει" τους διεσταλμένους και ανοιχτούς πόρους. Λόγω της πολύ μεγάλης περιεκτικότητας του σε διοξείδιο του πυριτίου (Silica), το Εκουιζέτο ενεργοποιεί την ανάπτυξη νέων κυτάρων και για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις μυκητιάσεων και εκζεμάτων. Όταν χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, θεωρείται πως αυξάνει την αντοχή, το πάχος και τη λάμψη της τρίχας.

To εκχύλισμα Εκουιζέτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενυδατικές κρέμες, λοτιόν, σαμπουάν και Shower Gels. Αποτελεί ιδανικό συστατικό για καλλυντικά που σκοπό έχουν την τόνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Όλα τα καλλυντικά εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι απαλλαγμένα από αλκοόλ και παρασκευάζονται με τη χρήση οργανικής φυτικής γλυκερίνης. Βελτιώνουν την ενυδατική "δύναμη" των homemade καλλυντικών σας και τα "ενισχύουν" με τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή τους στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Τα εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι ειδικά σχεδιασμένα για καλλυντική χρήση (εξωτερική εφαρμογή). Για εσωτερική κατανάλωση (κατάποση), σας προτείνουμε να δείτε τα βάμματα βοτανων.

Δείτε επίσης

Εκχύλισμα Ελίχρυσου 50ml Βοϊου Κοζάνης helichrysum angustifolia
€ 7,90
Φύκια (Seaweed) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body fucus vesiculosus
€ 4,90
Γκίνγκο (Gingo) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body ginkgo biloba
€ 4,90
Καλέντουλα (Calendula) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body calendula officinalis
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή