Τσουκνίδα Εκχύλισμα

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2440
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Τα εκχυλίσματα βοτάνων αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων.

Το εκχύλισμα Τσουκνίδας (Nettle Extract) προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού Urtica dioica. Είναι κατάλληλο για χρήση, σε καλλυντικά προϊόντα που απευθύνονται στη περιποίηση της λιπαρής επιδερμίδας. Παρουσιάζει έντονη αντιφλεγμονώδη δράση ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει και "ξεμπλοκάρει" τους πόρους της επιδερμίδας. Η χρήση του εκχυλίσματος τσουκνίδας είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Πολλές ανεξάρτητες εργαστηριακές μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζουν πως το εκχύλισμα τσουκνίδας συμβάλει στην ενδυνάμωση της τρίχας (πάχος τρίχας), προωθεί την τριχοφυία και καταπολεμά τη πυτιρίδα.

To εκχύλισμα Τσουκνίδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενυδατικές κρέμες, λοτιόν, σαμπουάν και Shower Gels. Αποτελεί ιδανικό συστατικό για καλλυντικά που σκοπό έχουν την περιποίηση της λιπαρής επιδερμίδας και τη φροντίδα των άτονων και "αδύναμων" μαλλιών.

Το εκχύλισμα Τσουκνίδας έχει πολύ σκούρο χρώμα - σχεδόν μαύρο - και χαρακτηριστική μυρωδιά που θυμίζει έντονα την οσμή των φυκιών. Μπορείτε να το αναμείξετε εύκολα σε όλα τα καλλυντικά προϊόντα σας. Δεν θα επηρεάσει την υφή των καλλυντικών σας, καθώς πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε χαμηλή αναλογία.

Όλα τα καλλυντικά εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι απαλλαγμένα από αλκοόλ και παρασκευάζονται με τη χρήση οργανικής φυτικής γλυκερίνης. Βελτιώνουν την ενυδατική "δύναμη" των homemade καλλυντικών σας και τα "ενισχύουν" με τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή τους στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Τα εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι ειδικά σχεδιασμένα για καλλυντική χρήση (εξωτερική εφαρμογή). Για εσωτερική κατανάλωση (κατάποση), σας προτείνουμε να δείτε τα βάμματα βοτανων.

  Δείτε επίσης

Σαμπούκος Εκχυλισμα
€ 4,90
Μελισσόχορτο Εκχύλισμα
€ 4,90
Μέντα Εκχύλισμα
€ 4,90
Λεβάντα Εκχύλισμα
€ 4,90
Γκουαρανά Εκχύλισμα
€ 4,90
  Επιστροφή στην κορυφή