Ύσσωπος (Hyssop) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2450
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Ονομασία Hyssopus officinalis
Εταιρεία Nature & Body
Τα εκχυλίσματα βοτάνων αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων.

Το εκχύλισμα Ύσσωπου (Hyssop) προέρχεται από την επεξεργασία των εναέριων τμημάτων του φυτού Hyssopus Officinalis. Πρόκειται για ένα εκχύλισμα με πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες. Ο Ύσσωπος φαίνεται να παρουσιάζει ισχυρή αντισηπτική και στυπτική δράση. Στη πραγματικότητα το εκχύλισμα του Ύσσωπου συρικνώνει τους πόρους και τα αιμοφόρα αγγεία της επιδερμίδας και για το λόγο παρουσιάζει αντιγηραντική δράση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη περιποίηση της "χαλαρής" και γηρασμένης επιδερμίδας. Θεωρείται πως μειώνει τα σημάδια του γήρατος και "σβήνει" τις "λεπτές γραμμές" και τις ρυτίδες. Επίσης, το εκχύλισμα Ύσσωπου είναι ιδανικό για την εξισορρόπηση της πολύ λιπαρής επιδερμίδας. Ο Ύσσωπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη περιποίηση πληγών και τσιμπημάτων. Εμποδίζει την εξάπλωση των μολύνσεων και τη δημιουργία φλεγμονών.

To εκχύλισμα Ύσσωπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μάσκες προσώπου, ενυδατικές κρέμες, κρέμες ματιών, λοτιόν και Serums. Αποτελεί ιδανικό συστατικό για καλλυντικά που σκοπό έχουν την περιποίηση της λιπαρής και ώριμης επιδερμίδας.

Όλα τα καλλυντικά εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι απαλλαγμένα από αλκοόλ και παρασκευάζονται με τη χρήση οργανικής φυτικής γλυκερίνης. Βελτιώνουν την ενυδατική "δύναμη" των homemade καλλυντικών σας και τα "ενισχύουν" με τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή τους στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Τα εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι ειδικά σχεδιασμένα για καλλυντική χρήση (εξωτερική εφαρμογή). Για εσωτερική κατανάλωση (κατάποση), σας προτείνουμε να δείτε τα βάμματα βοτανων.

Δείτε επίσης

Θυμάρι (Thyme) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body thyme vulgaris
€ 4,90
Επιλόβιο (Willowherb) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body epilobium ciliatum
€ 4,90
Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body lycium chinense
€ 4,90
Σεντέλα (Indian Pennywort) Εκχύλισμα 30ml Nature & Body centella asiatica
€ 6,90
Ευφραζία (Eyebright) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Euphrasia Officinalis
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή