Πράσινο Τσάϊ Εκχύλισμα 10ml

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2758
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία Camellia sinensis
Εταιρεία Nature & Body
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

Το Πράσινο Τσάϊ είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδοτικά που έχει η φύση στο "οπλοστάσιο" της. Η περιεκτικότητα του εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού σε αντιοξειδοτικά, έχει υπολογιστεί πως είναι έως και 20 φορές μεγαλύτερη από εκείνη της βιταμίνης C.

To Πράσινο Τσάϊ, λόγω της ισχυρά αντιοξειδοτικής και αντιφλεγμονώδους δράσης του, χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για την αντιμετώπιση ερεθισμών της επιδερμίδας (κοκκινίλες, φαγούρα, έντονη ξηροδερμία κ.ο.κ.) και για την περιποίηση πρηξιμάτων και δερματοπαθειών. Θα το εντοπίσετε σε πλήθος καλλυντικών παρασκευασμάτων για τη περιποίηση της δερματίτιδας, της ακμής, της ψωρίασης και των εκζεμάτων.

Λόγω της αντιοξειδοτικής του δράσης, το εκχύλισμα από Πράσινο Τσάϊ είναι ιδιαίτερα σημαντικό συστατικό στα προϊόντα αντιγήρανσης. Η ιδιότητα του να καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες (free radicals) το κατατάσσει στη κορυφή των αντιρυτιδικών φυτικών συστατικών. Ένα πραγματικά "must have" συστατικό για όλα τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου.

Το εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο καλλυντικού (lotions, creams, oils, balms κ.ο.κ.). Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή των εκχυλισμάτων στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Για να μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε το πράσινο τσάι για να παρασκευάσετε μια 24h αντιγηραντική κρέμα με φωτοπροστασία πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Goji Berry Εκχύλισμα 10ml lycium chinense
€ 4,90
Kola Nut Εκχύλισμα 10ml cola nitida
€ 4,90
Ευφραζία εκχύλισμα 10ml Euphrasia Officinalis
€ 4,90
Μελισσόχορτο Εκχύλισμα 10ml melissa officinalis
€ 4,90
Λεβάντα Εκχύλισμα 10ml Lavandula angustifolia
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή