Αλθαία (Marshmallow) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2759
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Ονομασία Althaea officinalis
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

Το εκχύλισμα αλθαίας προέρχεται από τη ρίζα του φυτού και είναι γνωστό για τις ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση δερματικών ερεθισμών, φλεγμονών και πρηξιμάτων. Αποτελεί ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης της ευαίσθητης και ευερέθιστης επιδερμίδας. Το εκχύλισμα Αλθαίας θα το βρείτε σε μία πολύ μεγάλη γκάμα καλλυντικών προϊόντων, όπως κρέμες για σκασμένα χέρια, κρέμες για τη περιποίηση εγκαυμάτων και εκδορών, κρέμες για την ανακούφιση από πρηξίματα και τοπικούς πόνους κ.ο.κ.

Σε προϊόντα ενυδάτωσης, το εκχύλισμα αλθαίας χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέμες για ηλικίες 30+ και για πολύ ξηρές ή/και πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες .

Το εκχύλισμα Αλθαίας είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο καλλυντικού (lotions, creams, oils, balms κ.ο.κ.). Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή των εκχυλισμάτων στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Δείτε επίσης

Καλέντουλα (Calendula) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body calendula officinalis
€ 4,90
Γκουαρανά (Guarana) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Paullinia cupana
€ 4,90
Λεβάντα (Lavender) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Lavandula angustifolia
€ 4,90
Εχινάκεια (Coneflower) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body echinacea purpurea
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή