Βανίλια (Vanilla) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2775
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Ονομασία Vanilla planifolia
Προέλευση United Kingdom
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

Το Εκχύλισμα Βανίλιας είναι γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδοτικές ιδιότητες του. Συμβάλει αποφασιστικά στην αποβολή των τοξινών και των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα. Επίσης είναι γνωστή η αντιγηραντική του δράση. Το εκχύλισμα βανίλιας είναι πολύ πλούσιο σε Βιταμίνες του συμπλέγματος Β (niacin, pantothenic acid, thiamine, και riboflavin) καθώς και σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία (calcium, potassium, magnesium, manganese, iron, zinc κ.ο.κ.). Η σύνθεση του, συμβάλει στην αναγέννηση της επιδερμίδας και τη συγκράτηση της υγρασίας μέσα στις δερματικές στοιβάδες. Τέλος το εκχύλισμα βανίλιας έχει ήπιες αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Το εκχύλισμα Βανίλιας θα το βρείτε σε μία πολύ μεγάλη γκάμα καλλυντικών προϊόντων, όπως κρέμες για την ακμή, τα εκζέματα και τις δερματοπάθειες, κρέμες για την ανακούφιση από ρευματικούς πόνους κ.ο.κ. Σε προϊόντα ενυδάτωσης, το εκχύλισμα βανίλιας χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέμες για ηλικίες 40+ και για ώριμες ή/και ευαίσθητες επιδερμίδες .

Το εκχύλισμα Βανίλιας είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο καλλυντικού (lotions, creams, oils, balms κ.ο.κ.). Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή των εκχυλισμάτων στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Δείτε επίσης

Ιπποφαές (Sea Buckthorn) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body hippophae rhamnoides
€ 4,90
Ευφραζία (Eyebright) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Euphrasia Officinalis
€ 4,90
Εχινάκεια (Coneflower) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body echinacea purpurea
€ 4,90
Εκουιζέτο (Horsetail) Εκχυλισμα 10ml Nature & Body equisetum arvense
€ 4,90
Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body lycium chinense
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή