Ιπποφαές Εκχύλισμα

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2816
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

Το Εκχύλισμα από Ιπποφαές έχει μόλις πρόσφατα αρχίσει να χρησιμοποιείται από τη βιομηχανία καλλυντικών. Χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει (30% palmitoleic acid, carotinoids, tocopherols, vitamins A, C και E καθώς και 1900 IU of Provitamin A ανά γραμμάριο εκχυλίσματος), φαίνεται να παρουσιάζει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα από Ιπποφαές θεωρείται επίσης πως έχει αναπλαστικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα να συμβάλει στην επούλωση πληγών και στην αποκατάσταση των ιστών της επιδερμίδας. Θεωρείται επίσης αποτελεσματικό στην ενίσχυση της επιδερμίδας κατά της UV ακτινοβολίας.

Το εκχύλισμα από Ιπποφαές θα το βρείτε σε πάρα πολλά καλλυντικά σκευάσματα. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, καθώς ο κύριος ρόλος του είναι η αντιγήρανση. Θα το βρείτε σε αντηλιακά προϊόντα καθώς και σε προϊόντα περιποίησης της ακμής και των δερματοπαθειών.

Το εκχύλισμα από Ιπποφαές είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο καλλυντικού (lotions, creams, oils, balms κ.ο.κ.). Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ισχυρό εκχύλισμα του οποίου η συμμετοχή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 1,0% σε προϊόντα βάσης.

  Δείτε επίσης

Μελισσόχορτο Εκχύλισμα
€ 4,90
Μέντα Εκχύλισμα
€ 4,90
Εκουιζέτο Εκχυλισμα
€ 4,90
Σύμφυτο Εκχύλισμα
€ 4,90
Ευφραζία εκχύλισμα Euphrasia Officinalis
€ 4,90
  Επιστροφή στην κορυφή