Φύκια (Seaweed) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2957
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Ονομασία fucus vesiculosus
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από περιτις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

Το Εκχύλισμα Φυκιών (Fucus Vesiculosus Thalle) περιέχει σημαντικές ποσότητες μεταλλικών ιχνοστοιχείων, λιπαρών οξέων και αντιοξειδοτικών ουσιών. Για το λόγο αυτό το εκχύλισμα φυκιών έχει πάρα πολλές εφαρμογές στη σύγχρονη κοσμετολογία. Από μελέτες που έχουν γίνει, διαπιστώθηκε πως το εκχύλισμα φυκιών καταπολεμά τα ένζυμα που ευθύνονται για τη καταστροφή του κολλαγόνου στην επιδερμίδα (anti-collagenase properties), ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την παραγωγή ελαστίνης.

Το εκχύλισμα Φυκιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται ως αντιγηραντικό συστατικό το οποίο διατηρεί την επιδερμίδα νεανική και "φρέσκια". Λόγω των αντιβακτηριακών ιδιοτήτων του, το εκχύλισμα φυκιών χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης της ακμής και των σοβαρών δερματοπαθειών (έκζεμα, ψωρίαση, δερματίτιδα κ.ο.κ.). Το εκχύλισμα φυκιών χρησιμοποιείται εκτεταμένα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς η υψηλή περιεκτικότητα του σε ιώδιο φαίνεται να έχει ευεργετική δράση στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Το εκχύλισμα από Φύκια είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τύπος καλλυντικών (lotions, creams, oils, scrubs, σαπούνια, σαμπουάν κ.ο.κ.). Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ισχυρό εκχύλισμα του οποίου η συμμετοχή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 2,0% σε προϊόντα βάσης.

Δείτε επίσης

Πράσινο Τσάϊ (Green Tea) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Camellia sinensis
€ 4,90
Μέντα (Peppermint) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Mentha Piperita
€ 4,90
Ευφραζία (Eyebright) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Euphrasia Officinalis
€ 4,90
Αλθαία (Marshmallow) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Althaea officinalis
€ 4,90
Σεντέλα (Indian Pennywort) Εκχύλισμα 30ml Nature & Body centella asiatica
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή