Κακάο Κόκκος Εκχύλισμα 10ml

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2961
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία theobroma cacao
Εταιρεία Nature & Body
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

Το Εκχύλισμα από κόκκους Κακάο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες A, B1, B2, B3, C, E, ενώ παρουσιάζει και υψηλή περιεκτικότητα σε Μαγνήσιο, Σίδηρο, Omega 6, Anandamide, Theobromine, Phenethylamine, Tryptophan, Serotonin και σε αντιοξειδοτικά. Στη πραγματικότητα ο κόκκος του Κακάο περιέχει 621 καταγεγραμμένες ενεργές αντιοξειδοτικές ουσίες. Το εκχύλισμα του κόκκου Κακάο καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και τη διατηρεί "φρέσκια", νεανική και λαμπερή.

Το εκχύλισμα από κόκκους Κακάο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Θα το βρείτε σε μεγάλη ποικιλία καλλυντικών και κυρίως σε σκευάσματα που παρασκευάζονται για τη τόνωση της επιδερμίδας και για την αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης. Έχει χαρακτηριστικό άρωμα κακάο.

Το εκχύλισμα από κόκκους Κακάο είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο καλλυντικού (lotions, creams, oils, balms, σαπούνια κ.ο.κ.). Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ισχυρό εκχύλισμα του οποίου η συμμετοχή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 2,0% σε προϊόντα βάσης.

Δείτε επίσης

Γκίνγκο Εκχύλισμα 10ml ginkgo biloba
€ 4,90
Γκουαρανά Εκχύλισμα 10ml Paullinia cupana
€ 4,90
Φύκια Εκχύλισμα 10ml fucus vesiculosus
€ 4,90
Kola Nut Εκχύλισμα 10ml cola nitida
€ 4,90
Σεντέλα Εκχύλισμα 30ml centella asiatica
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή