Γκουαρανά (Guarana) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2962
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Ονομασία Paullinia cupana
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

Το Εκχύλισμα Γκουαρανά περιέχει σημαντικές ποσότητες φυτικής καφεϊνης, γνωστής και ως bio-caffeine. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, το Guarana είναι βασικό συστατικό πολλών γνωστών Energy Drinks. Η καφείνη όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά θεωρείται πως συμβάλει αποφασιστικά στη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο "Journal of Cosmetic Dermatology" (Μάρτιος του 2008) κατέληξε στο συμπέρασμα πως η τοπική χρήση καλλυντικών προϊόντων εμπλουτισμένων με καφεϊνη, ενδέχεται να οδηγήσει σε μείωση 17% στη διάμετρο των λιποκυττάρων.

Το εκχύλισμα Γκουαρανά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά ως ενεργό συστατικό καλλυντικών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Θεωρείται πολύ ανώτερο συστατικό από την καφεϊνη σε σκόνη η οποία συνήθως είναι εργαστηριακά παρασκευασμένη.

Το εκχύλισμα από Γκουαρανά είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τύπος καλλυντικών (lotions, creams, oils, σαπούνια κ.ο.κ.). Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ισχυρό εκχύλισμα του οποίου η συμμετοχή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 2,0% σε προϊόντα βάσης.

Δείτε επίσης

Αγγούρι (Cucumber) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body cucumis sativus
€ 4,90
Θυμάρι (Thyme) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body thyme vulgaris
€ 4,90
Αλχιμήλλη (Lady's Mantle) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body alchemilla alpha
€ 4,90
Σύμφυτο (Comfrey) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body symphytum officinale
€ 4,90
Ύσσωπος (Hyssop) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Hyssopus officinalis
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή