Μιγμα Βαμματων Γάλλιο, Σκροφουλάρια και Σαπωνάρια (Skin Health) 50ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2354
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Οι δερματοπάθειες έχουν πολλές διαφορετικές μορφές (λ.χ. έκζεμα, ψωρίαση, δερματίτιδα, ακμή κτλ.). Οι αιτίες που τις προκαλούν ποικίλουν πάρα πολύ και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστούν. Κληρονομικότητα, δυσανεξία σε χημικά συστατικά, αλλεργίες, βακτηριακές λοιμώξεις, υπερβολική ξηροδερμία, χρόνιο άγχος είναι κάποιοι μόνο από τους πιθανούς παράγοντες. Η αντιμετώπιση των δερματοπαθειών είναι ιδιαίτερα δύσκολη και σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία. Η χρήση βοτάνων έχει λοιπόν ως κύριο σκοπό τον περιορισμό των φλεγμονών και των μολύνσεων και την ανακούφιση από το κνησμό.

Το Skin Health ενισχύει τον οργανισμό στην προσπάθεια του στην αντιμετώπιση των δερματοπαθειών. Περιέχει Γάλλιο, Σκροφουλάρια και Σαπωνάρια.

Το Γάλλιο στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία χρησιμοποιείται ως αντιοξειδωτικό και ως εξαγνιστικό του αίματος. Διεγείροντας το λεμφικό σύστημα το Γάλλιο ανακουφίζει τους πρησμένους λεμφαδένες. Το λεμφικό σύστημα είναι υπεύθυνο για την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Έτσι το Γάλλιον αποτελεί ένα από τα καλύτερα βοτανα για την αντιμετώπιση παθήσεων όπως είναι η ψωρίαση, τα εκζεματα, η ακμη και η αρθριτιδα - ασθένειες που η θεραπεία τους απαιτεί την αποτοξίνωση του οργανισμού. Η Σκροφουλάρια χρησιμοποιείται επίσης για την απομάκρυνση των τοξίνων από τον οργανισμό (detoxification of the body). Αυτό έχει ως συνέπεια η Σκροφουλάρια να θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση χρόνιων και σοβαρών δερματικών παθήσεων, όπως είναι η ακμή, η ψωρίαση και τα εκζέματα. Η ευεργετική δράση της Σκροφουλάριας στις περιπτώσεις αυτές, θεωρείται πως οφείλεται στις αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες των συστατικών της. Η Σαπωνάρια χρησιμοποιείται τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων. Σύμφωνα με τους βοτανοθεραπευτές, η Σαπωνάρια μπορεί να συνεισφέρει στη καταπολέμηση παθήσεων όπως είναι η ψωρίαση, τα εκζέματα και η ακμή. Η δράση της οφείλεται πιθανότατα στις σαπωνίνες που περιέχει και οι οποίες φέρεται να έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η Σαπωνάρια έχει το μεγάλο πλεονέκτημα πως μετά από τον καθαρισμό των τοξινών, παρεμποδίζει τη συγκέντρωση νέων.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα). Το Skin Health προτείνεται να καταναλώνεται καθημερινά, μετά από το πρωινό. Δεν πρέπει να καταναλώνεται - όπως όλα τα βάμματα - κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Αν βρίσκεστε ήδη κάτω από φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη κατανάλωση του.

Όλα τα βαμματα βοτανων που προσφέρονται από τα Sensities παρασκευάζονται στην Ολλανδία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practice).

Δείτε επίσης

Σαμπούκος Βάμμα (Elder European) 50ml Nature & Body sambucus ni gra
€ 11,90
Αγριμόνιο Βάμμα (Agrimony) 50ml Nature & Body A grimonia eupatoria
€ 11,90
Επιλόβιο Βάμμα (WillowHerb) 50ml Nature & Body epilobium ciliatum
€ 11,90
Άρκτιο Βάμμα (Burdock) 50ml Nature & Body Arctium lappa
€ 11,90
Ουνκάρια Βάμμα (Cat’s Claw ) 50ml Nature & Body uncaria tomentosa
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή