Μιγμα Βαμματων Αρπαγόφυτο, Βιόλα και Κουρκουμά (Arthritis Relief) 50ml

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2356
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικές μορφές "αρθριτικών", με κυριότερες την ρευματοειδή αρθρίτιδα, την οστεοαρθρίτιδα και την ουρική αρθρίτιδα. Εκείνο, που χαρακτηρίζει όλα τα αρθριτικά, είναι η ύπαρξη μίας φλεγμονής γύρω από το σημείο που ενώνονται τα κόκαλα.

Το Arthritis Relief ενισχύει τον οργανισμό στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της αρθρίτιδας. Σκοπός του είναι η ενίσχυση του οργανισμού στην αντιμετώπιση των φλεγμονών. Περιέχει Αρπαγόφυτο, Βιόλα και Κουρκουμά.

Το Αρπαγόφυτο στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση της αρθριτιδας, και της μυαλγίας. Πολλές κλινικές μελέτες έχουν γίνει για τις ιδιότητες του Αρπαγόφυτου. Έρευνες που έγιναν στη Γερμανία στο Πανεπιστήμιο της Ιένας (1958-1976) διαπίστωσαν πως το Αρπαγόφυτο έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που συγκρίνονται με τις αντίστοιχες της κορτιζόνης και του συστατικού phenylbutazine (φενυλβουταζόνη) που χρησιμοποιείται ως αναλγητικό σε φάρμακα κατά των μυοσκελετικών πόνων (αρθριτιδα, τενοντιτιδα, πόνοι πλάτης κ.ο.κ.). Η Βιόλα χρησιμοποιείται εσωτερικά (ρόφημα ή βάμμα) για την ρευματοειδή αρθρίτιδα. Στη περίπτωση αυτή, οι ρουτίνες (μέχρι 24%) και οι σαλυκιλικοί εστέρες, που περιέχει η Βιόλα, παρουσιάζουν έντονη αντιφλεγμονώδη δράση. Εργαστηριακές έρευνες, καθώς και έρευνες σε πειραματόζωα, έχουν αναδείξει την αντιφλεγμονώδη δράση του Κουρκουμά, η οποία αποδίδεται κυρίως στην περιεκτικότητά του σε κουρκουμίνη. Σήμερα εξακολουθούν να γίνονται μελέτες -κυρίως εργαστηριακές- που αποδεικνύουν ότι η κουρκουμίνη προστατεύει τις αρθρώσεις και μπορεί να δράσει ως συμπληρωματική αγωγή για την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα). Το Arthritis Relief προτείνεται να καταναλώνεται καθημερινά, μετά από το πρωινό. Δεν πρέπει να καταναλώνεται - όπως όλα τα βάμματα - κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Αν βρίσκεστε ήδη κάτω από φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη κατανάλωση του.

Όλα τα βαμματα βοτανων που προσφέρονται από τα Sensities παρασκευάζονται στην Ολλανδία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practice).

Δείτε επίσης

Ελιά Βάμμα (Olive) 50ml Nature & Body olea europaea
€ 8,90
Γέον-το αστικό Βάμμα (Wood Avens) 50ml Nature & Body Geum Urbanum
€ 8,90   € 6,90
Τριγωνέλλα Βάμμα (Fenugreek) 50ml Nature & Body trigonella foenum- graecum
€ 11,90
Σαπωνάρια-Σαπουνοχορτο Βάμμα (Soapwort) 50ml Nature & Body saponaria officinalis
€ 8,90   € 6,90
Γαϊδουράγκαθο Βάμμα (Milk Thistle) 50ml Nature & Body carduus marianus
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή