Μιγμα Βαμματων Σταυροβότανο, Χρυσάνθεμο και Βαλσαμόχορτο (Head Relief) 50ml

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2359
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Οι πονοκέφαλοι και οι ημικρανίες έχουν πλέον αποκτήσει τη μορφή "επιδημίας". Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία οι άνθρωποι που υποφέρουν από συστηματικές ημικρανίες ξεπερνούν τα 300 εκατομύρια σε παγκόσμια κλίμακα. Μόνο το 1% του πληθυσμού δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα πονοκεφάλων και ημικρανιών (για μία τουλάχιστον χρονική περίοδο) κατά τη διάρκεια της ζωής του. Οι λόγοι που προκαλούν τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες είναι πάρα πολλοί. Η υψηλή πίεση, το άγχος, η "δυσανεξία" σε χημικές ουσίες, τα προβλήματα όρασης, είναι κάποιοι μόνο από τους λόγους.

Το Head Relief υποστηρίζει με φυσικό τρόπο τον οργανισμό στη προσπάθεια του να μειώσει και να αντιμετωπίσει τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες. Περιέχει Σταυροβότανο, Χρυσάνθεμο και Βαλσαμόχορτο.

Το Σταυροβότανο θεωρείται δυναμωτικό του νευρικού συστήματος, αντικαταθλιπτικό και αποτελεσματικό κατά της ημικρανίας και των πονοκεφάλων νευρικής και κυκλοθυμικής φύσης. Γενικότερα θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα βότανα για την αντιμετώπιση νευρικών διαταραχών, συμπεριλαμβανωμένης της νευρικής εξάντλησης και του νευρικού άγχους. Το Χρυσάνθεμο χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση της υπέρτασης (και των προβλημάτων που οφείλονται σε αυτήν), αλλά και για μία ακόμη σειρά προβλημάτων υγείας. Το συγκεκριμένο βότανο θεωρείται λοιπόν πως έχει θετική επίδραση στην αντιμετώπιση της υπέρτασης, καθώς και σε καταστάσεις χρόνιων πονοκεφάλων, ξαφνικών ζαλάδων, χρόνιου πόνου στα μάτια και του "κουδουνίσματος" στα αυτιά (tinnitus) - παθήσεις που συχνά "συνοδεύουν" την υπέρταση (και τις ξαφνικές ταχυκαρδίες). Το Βαλσαμόχορτο δρα στο νευρικό σύστημα και μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά σε ήπιας μορφής κατάθλιψη, διαταραχές ομιλίας, διαταραχές του ύπνου και υστερίας. Επιδρά ακόμη αποτελεσματικά σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν προβλήματα στο νευρικό σύστημα ως κατασταλτικό και τονωτικό για την αποκατάσταση του νευρικού συστήματος, όπως στη περίπτωση της νευραλγίας τριδύμου, στις περιπτώσεις νεκρώσεων και τραυματισμών. Έχει αναλγητική δράση και ανακουφίζει από τους πόνους και την ισχιαλγία.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα). Το Head Relief προτείνεται να καταναλώνεται καθημερινά, μετά από το πρωινό στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής. Δεν πρέπει να καταναλώνεται - όπως όλα τα βάμματα - κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Αν βρίσκεστε ήδη κάτω από φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη κατανάλωση του. Δεν υποκαθιστά τη φαρμακευτική θεραπεία.

Όλα τα βαμματα βοτανων που προσφέρονται από τα Sensities παρασκευάζονται στην Ολλανδία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practice).

Δείτε επίσης

Λάμιο Βάμμα (Deadnettle) 50ml Nature & Body lamium album
€ 8,90   € 6,90
Ροδο Δαμασκού Βάμμα (Damsk Rose) 50ml Nature & Body rosa damascena
€ 14,90
Μάτσα Πράσινο Τσάι Βάμμα (Green Tea Matcha) 50ml Nature & Body camelia sinensis
€ 14,90
Ταραξάκο Βάμμα (Dandelion) 50ml Nature & Body taraxacum officinale
€ 11,90
Ρίγανη Βάμμα (Oregano) 50ml Nature & Body Oreganum Officinale
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή