Μιγμα Βαμματων Μελιλωτό, Σεντέλα και Γκίνγκο Μπιλόμπα (Phlebitis Relief) 50ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2361
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Η Φλεβίτιδα, οι κιρσσοί και οι ευρυαγγείες αποτελούν "συγγενείς όρους" που περιγράφουν τη διάταση αγγείων του αίματος και φλεβών κάτω από το δέρμα (συνήθως στα πόδια). Αν και οι αιτίες της πάθησης δεν έχουν διερευνηθεί πλήρως, εντούτοις θεωρείται πως προκαλείται από την ανεπαρκή ή "κακή" κυκλοφορία του αίματος στα άκρα. Σε προχωρημένο στάδιο, η φλεβίτιδα αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή και με σύγχρονες μεθόδους όπως η σκληροθεραπεία, η αγωγή με λεϊζερ και η χειρουργική επέμβαση.

Το Phlebitis Relief ενισχύει τον οργανισμό στη πρόληψη και αντιμετώπιση της φλεβίτιδας, των κιρρσών και των ευρυαγγειών - στα πλαίσια πάντοτε της σωστής διατροφής. Περιέχει Μελιλωτό, Σεντέλα και Γκίνγκο Μπιλόμπα.

Ο Μελιλωτός χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση της φλεβίτιδας, των κιρσών και γενικότερα του πρηξίματος των άκρων και κάθε μορφής ευρυαγγεία. Το βασικό ενεργό συστατικό του Μελιλωτού είναι η κουμαρίνη (coumarin). Η κουμαρίνη στον ανθρώπινο οργανισμό μεταβολίζεται σε δικουμαρόλη (dicoumarol), μία ουσία με ισχυρή αντιπηκτική και αντιθρομβωτική δράση. Η κατανάλωση Μελιλωτού βελτιώνει τη επιστροφή του αίματος μέσω των φλεβών στη καρδιά, μειώνοντας έτσι το πρήξιμο και τον πόνο που δημιουργεί η συσσώρευση αίματος. Η Σεντέλα θεωρείται πως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενδυναμώνοντας τα τοιχώματα (και μειώνοντας τη σκλύρηνση) των αιμοφόρων αγγείων και "ρίχνοντας" τη πίεση. Με το τρόπο αυτό, φέρεται να είναι αποτελεσματική σε περιπτώσεις όπως είναι η φλεβίτιδα και η κακή κυκλοφορία στα άκρα. Το Γκίνγκο Μπιλόμπα θεωρείται πως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα και βοηθάει σημαντικά στην οξυγόνωση των αιμοφόρων αγγείων. Η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό είναι ιδιαίτερα σημαντική για την καρδιακή λειτουργία και για την ελαστικότητα των αρτηριών. Το Γκινγκο φέρεται να δρα καταλυτικά έναντι του PAF (platelet activation factor) που ευννοεί τις θρομβώσεις του αίματος, τη συγκέντρωση χοληστερίνης και κατά συνέπεια οδηγεί σε αρτηριοσκλήρυνση. Υποστηρίζεται πως αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το φαινόμενο των "κρύων άκρων" καθώς αποκαθιστά την κυκλοφορία του αίματος σε χέρια και πόδια.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα). Το Phlebitis Relief προτείνεται να καταναλώνεται καθημερινά, μετά από το πρωινό στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής. Δεν πρέπει να καταναλώνεται - όπως όλα τα βάμματα - κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Αν βρίσκεστε ήδη κάτω από φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη κατανάλωση του. Δεν υποκαθιστά τη φαρμακευτική θεραπεία.

Όλα τα βαμματα βοτανων που προσφέρονται από τα Sensities παρασκευάζονται στην Ολλανδία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practice).

Δείτε επίσης

Βιβούρνο Βάμμα (Black Haw) 50ml Nature & Body Viburnum Prunifolium
€ 8,90
Φραγκάρια Βάμμα (Strawberry) 50ml Nature & Body Fragaria vesca
€ 8,90
Μποράγκο Βάμμα (Borage) 50ml Nature & Body borago officinalis
€ 8,90
Λυγαριά Βάμμα (Vitex) 50ml Nature & Body agnus castus
€ 11,90
Βερμπένα -Σταυροβότανο Βάμμα (Vervain) 50ml Nature & Body Verbena Officinalis
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή