Μιγμα Βαμματων Αψιθιά, Γκαλέγκα και Τζίνσενγκ (Diet Blend) 50ml

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2363
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Η επίτευξη του "ιδανικού" βάρους αποτελεί το καθημερινό στόχο εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως. Πέρα από τη βελτίωση της "εξωτερικής εμφάνισης", η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας βελτιώνει σημαντικά την υγεία και τη σωματική ευεξία. Ολόκληρος ο οργανισμός "εργάζεται καλύτερα" όταν το σωματικό βάρος βρίσκεται εντός των "φυσιολογικών ορίων".

Το Diet Help ενισχύει τον οργανισμό κατά τη διάρκεια της δίαιτας - στα πλαίσια πάντοτε της ισορροπημένης διατροφής. Τον υποστηρίζει, με φυσικό τρόπο, προκειμένου να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα του προγράμματος δίαιτας που έχετε επιλέξει. Περιέχει Αψιθιά (Αρτεμισία), Γκαλέγκα και Τζίνσενγκ.

H Αψιθιά χρησιμοποιείται και ως τονωτικό του πεπτικού συστήματος. Θεωρείται πως διευκολύνει τη χώνεψη των λιπαρών ουσιών - για αυτό το λόγο άλλωστε ανήκει στα λεγόμενα "βοτανα για αδυνάτισμα". Παράλληλα θεωρείται πως αυξάνει τη παραγωγή της χολής, ενεργοποιεί το πεπτικό σύστημα και αντιμετωπίζει τη δυσπεψία, τις καούρες και το "φούσκωμα". Η Γκαλέγκα, στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία, χρησιμοποιείται από τους θεραπευτές για την αντιμετώπιση του διαβήτη και για τη μείωση του σωματικού βάρους. Έρευνες που έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde στη Γλασκώβη έδειξαν πως η κατανάλωση Γκαλεγκας οδηγεί σε σημαντική απώλεια βάρους, το οποίο μάλιστα βάρος δεν επανέρχεται μετά την επιστροφή στο συνηθισμένο διαιτολόγιο. Η απώλεια βάρους φαίνεται επίσης να σχετίζεται με τη μείωση της γλυκόζης στο αίμα. Το Τζίνσενγκ χρησιμοποιείται ακόμη και από αθλητές για τη βελτίωση της απόδοσης τους. Θεωρείται πως βελτιώνει αισθητά τη "ζωντάνια", καθώς ενισχύει ολόκληρο τον οργανισμό. Βελτιώνει τις "καύσεις" και κατά συνέπεια την επεξεργασία και αποβολή των λιπαρών ουσιών.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα). Το Diet Help προτείνεται να καταναλώνεται καθημερινά, μετά από το πρωινό στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής. Δεν πρέπει να καταναλώνεται - όπως όλα τα βάμματα - κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Αν βρίσκεστε ήδη κάτω από φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη κατανάλωση του. Δεν υποκαθιστά τη φαρμακευτική θεραπεία.

Όλα τα βαμματα βοτανων που προσφέρονται από τα Sensities παρασκευάζονται στην Ολλανδία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practice).

Δείτε επίσης

Λεβάντα Βάμμα (Lavender) 50ml Nature & Body Lavandula angustifolia
€ 8,90
Τσιμιτσιφούγκα Βάμμα (Black Cohosh) 50ml Nature & Body Cimicifuga Racemosa
€ 11,90
Ινδικό Τζίνσενγκ Βάμμα (Indian Ginseng) 50ml Nature & Body Withania Somnifera
€ 14,90
Πρόπολη Μελισσών 30% Βάμμα 30ml Macrovita
€ 14,90
Λουίζα Βάμμα (Lemon Verbena) 50ml Nature & Body aloysia citrodora
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή