Μιγμα Βαμματων Ταραξάκο, Αχιλλέα και Γαϊδουράγκαθο (Detox Blend) 50ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2352
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Ο σύγχρονος έντονος τρόπος ζωής, οι περιβαλλοντολογικές συνθήκες, τα "συντηρητικά" τροφίμων, η χρήση καλλυντικών με χημικά συστατικά κ.ο.κ. επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό με τοξίνες. Συχνά, ο οργανισμός αδυνατεί να αντιμετωπίσει το μεγάλο επίπεδο τοξινών με τις "δικές του δυνάμεις". Το όργανο που κυρίως "επιφορτίζεται" με την αντιμετώπιση των τοξινών είναι το συκώτι. Σε επίπεδο επιδερμίδας, το υψηλό επίπεδο τοξινών ενδέχεται να εμφανιστεί ως "έλλειψη λάμψης", με την εμφάνιση κηλίδων, ρυτίδων και "χαλάρωσης" του δέρματος, με έντονους κύκλους κάτω από τα μάτια αλλά και με δερματικά προβλήματα, όπως κοκκινίλες, έντονη ξηροδερμία, δερματίτιδες, εκζέματα ή ψωρίαση.

Το Detox Blend είναι ένας συνδυασμός βοτάνων τα οποία είναι γνωστό πως ενισχύουν τον οργανισμό στη προσπάθεια του να καταπολεμήσει τις τοξίνες. Το Detox Blend περιέχει Ταραξάκο, Αχιλαία και Γαϊδουράγκαθο.

Μία από τις σημαντικές ωφέλειες που αποδίδονται στο Ταραξακο είναι η δυνατότητα που παρουσιάζει στο τομέα της αποτοξίνωσης του οργανισμού. Το Ταραξάκο φαίνεται πως καθαρίζει αποτελεσματικά το αίμα και τους ιστούς από τις βλαβερές τοξίνες που συγκεντώνονται στο σώμα - ιδιότητα πολύ σημαντική στις περιπτώσεις δερματοπαθειών. Η Αχιλλαία γενικά είναι ισχυρά εφιδρωτική με αποτέλεσμα να προκαλεί θεραπευτικό ιδρώτα που αποτοξινώνει το σώμα. Επίσης οι κουμαρίνες και το σαλικυλικό οξύ που περιέχει η Αχιλλαία προάγουν την γενικότερη καλή κυκλοφορία μέσω της διεύρυνσης των περιφερειακών αρτηριών. Βελτιώνεται έτσι και η κυκλοφορία του αίματος στα αγγεία της επιδερμίδας.

Το Γαϊδουράγκαθο περιέχει φλαβονικά γλυκοσίδια, αιθέρια έλαια, άλατα Μηλικού οξέος, νιτρικό κάλιο, πικρά στοιχεία και γλίσχρασμα. Η δράση τους βοηθά στην καλή λειτουργία της χολής, αυξάνοντας την έκκριση και την ροή της χολής από το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη. Γενικότερα υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ήπατος (συκώτι) και έτσι ενισχύει την άμυνα του οργανισμού κατά των τοξινών.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα). Το Detox Blend προτείνεται να καταναλώνεται καθημερινά, μετά από το πρωινό. Δεν πρέπει να καταναλώνεται - όπως όλα τα βάμματα - κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Όλα τα βαμματα βοτανων που προσφέρονται από τα Sensities παρασκευάζονται στην Ολλανδία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practice).

Δείτε επίσης

Γαϊδουράγκαθο Βάμμα (Milk Thistle) 50ml Nature & Body carduus marianus
€ 11,90
Νταμιάνα Βάμμα (Damiana) 50ml Nature & Body turnera diffusa
€ 8,90
Εκουιζέτο Βάμμα (Horsetail) 50ml Nature & Body equisetum arvense
€ 11,90
Μάκα Βάμμα (Maca) 50ml Nature & Body lepidium meyenii
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή