Μιγμα Βαμματων Γκίνγκο Μπιλόμπα, Τζίνσενγκ και Ελευθερόκοκκο (Libido Boost) 50ml

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2353
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Από τους αρχαίους χρόνους, τα βότανα χρησιμοποιήθηκαν εκτεταμένα για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα. Η μειωμένη Libido (επιθυμία) και η στυτική δυσλειτουργία υπήρξαν το "επίκεντρο" της προσοχής των βοτανοθεραπευτών. Σήμερα γνωρίζουμε τη θετική επίδραση που έχουν συγκεκριμένα βότανα στη σεξουαλική ζωή.

Το Libido Boost περιέχει Γκίνγκο Μπιλόμπα, Τζίνσενγκ και Ελευθερόκοκκο.

Μία από τις σημαντικότερες ιδιότητες του Γκινγκο Μπιλομπα είναι πως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα και βοηθάει σημαντικά στην οξυγόνωση των αιμοφόρων αγγείων. Αυτή η πολύ σημαντική δράση έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Το Γκινγκο αναφέρεται και ως "Viagra της φύσης" καθώς βοηθάει στην καλύτερη αιμάτωση των γεννητικών οργάνων και στην αντιμετώπιση του φαινομένου της στυτικής δυσλειτουργίας. Το Τζίνσενγκ θεωρείται σήμερα "ο βασιλιάς των τονωτικών" του φυτικού βασιλείου. Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία το Ginseng χρησιμοποιείται κατά της σωματικής και ψυχολογικής κόπωσης. Το Τζινσενγκ - μέσα στα πλαίσια της γενικότερης "αναζωογόνησης" του οργανισμού - θεωρείται πολύ αποτελεσματικό σε περιπτώσεις σεξουαλικών δυσλειτουργιών (τόσο σε περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας, όσο και σε περιπτώσεις πρόωρης εκσπερματισης).

Ο Ελευθερόκκοκος έχει αποδειχθεί πως μειώνει την αρνητική επίδραση του stress στον οργανισμό (ρίχνει τα επίπεδα της κορτιζόλης) και αυξάνει τη σωματική αντοχή (αντιμετωπίζει τα συμπτώματα εξάντλησης). Τα περισσότερα από τα προβλήματα στο τομέα της σεξουαλικής λειτουργίας οφείλονται στο άγχος και τη σωματική εξάντληση.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα). Το Libido Boost προτείνεται να καταναλώνεται καθημερινά, μετά από το πρωινό. Δεν πρέπει να καταναλώνεται - όπως όλα τα βάμματα - κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Όλα τα βαμματα βοτανων που προσφέρονται από τα Sensities παρασκευάζονται στην Ολλανδία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practice).

Δείτε επίσης

Βιβούρνο Βάμμα (Black Haw) 50ml Nature & Body Viburnum Prunifolium
€ 8,90
Γλυκόριζα βάμμα (Liquorice) 50ml Nature & Body Glycyrhiza glabra
€ 11,90
Λουίζα Βάμμα (Lemon Verbena) 50ml Nature & Body aloysia citrodora
€ 11,90
Γανόδερμα Βάμμα (Red Reishi) 50ml Nature & Body Ganoderma lucidum
€ 14,90
Ευφραζία Βάμμα (Eyebright) 50ml Nature & Body Euphrasia Officinalis
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή