Μιγμα Βαμματων Αμαμελιδα, Βαλσαμοχορτο και Γεον (Hemmorhoid Relief) 50ml

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2357
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Οι αιμορροΐδες (εξωτερικές ή εσωτερικές) ενδέχεται να προκληθούν από ποικίλες αιτίες, όπως η δίατα με χαμηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, η καθιστική ζωή, η χρόνια δυσκοιλιότητα (ή διάρροια), η εγκυμοσύνη ή ακόμη και η κληρονομικότητα. Τα συμπτώματα επίσης ποικίλουν - από έντονους πόνους και αιμμοραγία, μέχρι την έκκριση βλέννας, τον κνησμό ή τη τοπική χαλάρωση.

Το Hemmorhoid Relief ενισχύει τον οργανισμό στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των αιμορροΐδων. Περιέχει Αμαμελίδα, Γέον και Βαλσαμόχορτο.

Η Αμαμελίδα θεωρείται πολύ καλή για την αντιμετώπιση αιμορραγιών. Η δράση της Αμαμελίδας θεωρείται πως οφείλεται στο γεγονός ότι συρρικνώνει τα αιμοφόρα αγγεία και τα επαναφέρει στο φυσιολογικό τους μέγεθος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματική στη περίπτωση των αιμορροΐδων. Το Γέον χρησιμοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την θεραπεία των αιμορροΐδων, καθώς παρουσιάζει έντονες επουλωτικές και στυπτικές ιδιότητες. Η αιμοστατική του δράση είναι εκείνη που ανακουφίζει τις αιμορροΐδες, καθώς αντιμετωπίζει αποτελεσματικά εσωτερικές και εξωτερικές αιμορραγίες. Το Βαλσαμόχορτο, είναι γνωστό από την αρχαιότητα ότι θεραπεύει πληγές και εγκαύματα, ανακουφίζει από τους πόνους (αναλγητικό) και μαλακώνει τις φλεγμονές (αντιφλεγμονώδες). θεωρείται στυπτικό, με ικανότητα να αντιμετωπίζει τις αιμορραγίες.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα). Το Hemorrhoid Relief προτείνεται να καταναλώνεται καθημερινά, μετά από το πρωινό. Δεν πρέπει να καταναλώνεται - όπως όλα τα βάμματα - κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Αν βρίσκεστε ήδη κάτω από φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη κατανάλωση του.

Όλα τα βαμματα βοτανων που προσφέρονται από τα Sensities παρασκευάζονται στην Ολλανδία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practice).

Δείτε επίσης

Κανέλα Βάμμα (Cinnamon) 50ml Nature & Body cinnamomum zeylanicum
€ 8,90
Μελιλωτός Βάμμα (Melilot) 50ml Nature & Body Melilotus Officinalis
€ 8,90
Μποράγκο Βάμμα (Borage) 50ml Nature & Body borago officinalis
€ 8,90
Αγριμόνιο Βάμμα (Agrimony) 50ml Nature & Body A grimonia eupatoria
€ 11,90
Σεντέλα Βάμμα (Indian Pennywort) 50ml Nature & Body centella asiatica
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή