Μιγμα Βαμματων Ρείκη, Τροπαίολο και Χρυσόβεργα (Bladder Relief) 50ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2360
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Το ουροποιητικό σύστημα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο (περισσότερο στις γυναίκες) και συχνά "ταλαιπωρείται" από λοιμώξεις, μολύνσεις και φλεγμονές (λ.χ. κυστίτιδα) που οφείλονται στην ανάπτυξη βακτηρίων στην ουροφόρο οδό. Οι ουρολοιμώξεις ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα επώδυνες και οι βαριές περιπτώσεις αντιμετωπίζονται μόνο με τη λήψη κατάλληλων αντιβιοτικών, ύστερα από ιατρική γνωμάτευση.

Το Bladder Relief συμβάλλει στο καθαρισμό της ουροφόρου οδού. Περιέχει Ρείκη, Τροπαίολο και Χρυσόβεργα.

Το Ρείκη θεωρείται ένα από τα καλύτερα αντισηπτικά και απολυματικά του ουροποιητικού συστήματος. Σύμφωνα με τους βοτανοθεραπευτές, το Ρέικη απολυμαίνει ολόκληρο το ουροποιητικό σύστημα αυξάνοντας ελαφρά και τη παραγωγή ούρων. Θεωρείται κατάλληλο για την αντιμετώπιση της κυστίτιδας και την καταπολέμηση λοιμώξεων του ουροποιητικού. Σύμφωνα με αρκετές δημοσιεύσεις, το ρείκη φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις πέτρες - τόσο στα νεφρά, όσο και στο ουροποιητικό σύστημα. Ενδέχεται η αποτελεσματικότητα του βοτάνου, στις παραπάνω περιπτώσεις, να οφείλεται στην ουσία αρμπουτίνη που περιέχει.

Το Τροπαίολο θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα "φυσικά αντιβιοτικά". Σύμφωνα με τους Βοτανοθεραπευτές, όλα τα τμήματα του φυτού περιέχουν ουσίες (γλυκοσίδια) με αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Για το λόγο αυτό, το Τροπαίολο χρησιμοποιείται κυρίως σε περιπτώσεις μολύνσεων και λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, καθώς και στις περιπτώσεις δερματολογικών διαταραχών. Στη περίπτωση των δύο αυτών "διαταραχών", το Τροπαίολο φέρεται να συνδράμει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων - "καθαρίζοντας" το ουροποιητικό σύστημα και καταπολεμώντας τις μολύνσεις της επιδερμίδας.

Σύμφωνα με πολλούς βοτανοθεραπευτές, το μεγάλο πλεονέκτημα των "φυτικών αντιβιοτικών" είναι πως συνήθως δεν προκαλούν αλλεργίες και πως δεν καταστρέφουν την εντερική πανίδα. Η Χρυσόβεργα ενεργεί ως ήπιο διουρητικό και ευνοεί την απώλεια νερού από το σώμα, χωρίς όμως να διαταράσσει τους ηλεκτρολύτες όπως κάνουν τα διουρητικά. Αυτή του η ιδιότητα το καθιστά εξαιρετικό βότανο για τη θεραπεία φλεγμονών του ουροποιητικού. Παράλληλα θεωρείται ότι ανακουφίζει από τους πόνους της πλάτης που παρουσιάζονται σε αυτές τις μολύνσεις.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα). Το Bladder Relief προτείνεται να καταναλώνεται καθημερινά, μετά από το πρωινό στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής. Δεν πρέπει να καταναλώνεται - όπως όλα τα βάμματα - κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Αν βρίσκεστε ήδη κάτω από φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη κατανάλωση του. Δεν υποκαθιστά τη φαρμακευτική θεραπεία.

Όλα τα βαμματα βοτανων που προσφέρονται από τα Sensities παρασκευάζονται στην Ολλανδία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practice).

Δείτε επίσης

Δεντρολιβανο Βάμμα (Rosemary) 50ml Nature & Body rosmarinus officinalis
€ 11,90
Τσιμιτσιφούγκα Βάμμα (Black Cohosh) 50ml Nature & Body Cimicifuga Racemosa
€ 11,90
Μποράγκο Βάμμα (Borage) 50ml Nature & Body borago officinalis
€ 8,90
Βρώμη Βάμμα (Oat) 50ml Nature & Body avena sativa
€ 8,90
Ρίγανη Βάμμα (Oregano) 50ml Nature & Body Oreganum Officinale
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή