Μιγμα Βαμματων Κάλαμο, Καλέντουλα και Ταραξάκο (Stomach Relief) 50ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2362
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Οι στομαχικές διαταραχές παρουσιάζουν μεγάλη έξαρση στη χώρα μας. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, 4 στους 10 Έλληνες πάσχουν από σύνδρομο γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης. Κύρια αιτία θεωρείται η αλλαγή του Ελληνικού τρόπου διατροφής και η "αντιγραφή" της διατροφής των Βορειο-Ευρωπαίων. Στην αύξηση των στομαχικών διαταραχών συμβάλουν επίσης η παχυσαρκία, η αύξηση της κατανάλωσης αλκοόλ, το κάπνισμα κ.ο.κ.

Το Stomach Relief ενισχύει τον οργανισμό στη πρόληψη και αντιμετώπιση των δυσάρεστων συνεπειών των στομαχικών διαταραχών - στα πλαίσια πάντοτε της ισορροπημένης διατροφής. Περιέχει Κάλαμο, Καλέντουλα και Ταραξάκο.

Ο Κάλαμος χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση των στομαχικών διαταραχών. Η λήψη του διεγείρει τους σιελογόνους αδένες και την παραγωγή στομαχικών υγρών, αντιμετωπίζοντας έτσι μία σειρά προβλημάτων όπως είναι η δυσπεψία, η γαστρίτιδα, ο τυμπανισμός (φούσκωμα), η καούρα, η "αεροφαγία" και η "ξινίλα". Θεωρείται πως καταπολεμά τα παράσιτα του εντέρου και πως έχει ελαφρά διουρητικές ιδιότητες. Η Καλέντουλα θεωρείται πως είναι εξαιρετικό βότανο για το έλκος, τη γαστρίτιδα και τις λοιμώξεις του γαστρεντερικού συτήματος. Θεωρείται πως δρα και ως ισχυρό φυσικό χωνευτικό. Παράλληλα η Καλέντουλα έχει τη φήμη πως είναι αποτελεσματική στους έντονους πόνους και τις κράμπες της περιόδου. Υποστηρίζεται πως η αποτελεσματικότητα της πιθανώς να οφείλεται στο γεγονός πως έχει σπασμολυτικές ιδιότητες.

Το Ταραξάκο είναι γνωστό για τις ωφέλειες που παρουσιάζει στο τομέα της αποτοξίνωσης του οργανισμού. Το Ταραξάκο φαίνεται πως καθαρίζει αποτελεσματικά το αίμα και τους ιστούς από τις βλαβερές τοξίνες που συγκεντώνονται στο σώμα. Το βοτανο φαίνεται να έχει ισχυρή αντιβακτηριακή δράση και σύμφωνα με τους βοτανοθεραπευτές ενδέχεται να είναι αποτελεσματικό ακόμη και σε πολύ "ισχυρά" βακτήρια (περιπτώσεις πνευμονιών, διφθερίτιδας, σταφυλόκοκκου κτλ.). Ως "καθαριστής" του σώματος θεωρείται πολύ ωφέλιμο στη περίπτωση των στομαχικών διαταραχών.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα). Το Stomach Relief προτείνεται να καταναλώνεται καθημερινά, μετά από το πρωινό στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής. Δεν πρέπει να καταναλώνεται - όπως όλα τα βάμματα - κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Αν βρίσκεστε ήδη κάτω από φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη κατανάλωση του. Δεν υποκαθιστά τη φαρμακευτική θεραπεία.

Όλα τα βαμματα βοτανων που προσφέρονται από τα Sensities παρασκευάζονται στην Ολλανδία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practice).

Δείτε επίσης

Αρκτοστάφυλος Βάμμα (Bearberry) 50ml Nature & Body Arctostaphylos Uva-Ursi
€ 8,90
Επιλόβιο Βάμμα (WillowHerb) 50ml Nature & Body epilobium ciliatum
€ 11,90
Κατουάμπα Βάμμα (Catuaba) 50ml Nature & Body Erythroxylum Catuaba
€ 14,90
Μάκα Βάμμα (Maca) 50ml Nature & Body lepidium meyenii
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή