Πρόπολη Σπρέι με Μέλι 20ml για Παιδιά Apipharm

€ 16,40 € 13,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6692
Είδος Προϊόντα Μέλισσας
Βάρος 20 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5206899000014
Εταιρεία Apipharm
Δυναμώστε το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών σας και κρατήστε τους ιούς και τα μικρόβια μακριά τους με το εξαιρετικό Παιδικό Spray Πρόπολης με Μέλι της εταιρίας APIPHARM.

Όλη η δύναμη της πρόπολης σε ένα μείγμα εμπλουτισμένο με τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού, ειδικά σχεδιασμένο για τους απαιτητικούς ουρανίσκους των παιδιών σας!
Με υπέροχη, γλυκιά γεύση που θα λατρέψουν τα παιδιά, και θα καταστήσουν τη χορήγησή του προϊόντος “απλό παιχνιδάκι”!

Πέρα από την, μέσα από ποικίλες μελέτες, αποδεδειγμένη προστασία της πρόπολης απέναντι σε ιούς και μικρόβια, τα οποία ευθύνονται για τις περισσότερες από τις συνήθεις λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος που ταλαιπωρούν συχνά τα παιδιά, η πρόπολη, σύμφωνα με μελέτες που διεξήχθησαν από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ σε συνεργασία με ερευνητές του Πανεπιστημίου της Campinas στη Βραζιλία, είναι εξαιρετικά δραστική έναντι στα βακτήρια της στοματικής κοιλότητας, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση του σχηματισμού οδοντικής πλάκας, στην καταπολέμηση της τερηδόνας, στην αντιμετώπιση της κακοσμίας, και ως εκ τούτου στην διατήρηση της άριστης στοματικής υγιεινής.

Συνιστώμενη δόση: 1-2 ψεκασμοί, 2-3 φορές την ημέρα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά άνω των 3 ετών.

Για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε παιδιά κάτω των 3 ετών απαιτείται η συμβουλή του γιατρού.

Η APIPHARM είναι μία ελληνική επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1999 με στόχο την παραγωγή και προώθηση άριστων ποιοτικά προϊόντων για την υγεία, τη διατροφή και την ατομική υγιεινή, οι πρώτες ύλες των οποίων βασίζονται στα ευεργετικά προϊόντα της μέλισσας. Από το 2002 οι επιστημονικοί συνεργάτες της εταιρίας, υλοποιώντας στην πράξη τον όρο “μελισσοθεραπεία” προήγαγαν τη χρήση μελισσοκομικών προϊόντων σε συνέργια με αιθέρια έλαια και φαρμακευτικά φυτά, συμβάλλοντας σημαντικά στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων υγείας.

Τα προϊόντα της εταιρίας υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους με έμφαση στη διασφάλιση της απουσίας υπολειμμάτων φαρμάκων ή άλλων χημικών ουσιών στο τελικό προϊόν. Κανένα προϊόν της APIPHARM δεν είναι γενετικά τροποποιημένο.

Δείτε επίσης

Σαμπουάν Κατοικιδίων Πρόπολης 250ml My Bee
€ 10,90
Πρόπολη στοματικό Spray 30ml Apipharm
€ 9,90
Πρόπολη Forte 30ml Apipharm
€ 18,40   € 14,90
Σαμπουάν Πρόπολης 220ml by My Bee
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή