Πρόπολη Μελισσών 30% Βάμμα 30ml Macrovita

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6783
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Macrovita
Barcode 5200316316054
Έρευνες των τελευταίων ετών έχουν καταδείξει ότι η πρόπολη περιέχει περισσότερες από 300 διαφορετικές ουσίες, οι οποίες της προσδίδουν σημαντικές αντιβιοτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές και αναλγητικές ιδιότητές της, χάρη στις οποίες έχει βρει πλήθος εφαρμογών στη σύγχρονη υγιεινή, θεραπευτική και κοσμητολογία.
Η αντιβακτηριδιακή δράση της θεωρείται ισοδύναμη με των αντιβιοτικών. Επιπλέον, πιστεύεται ότι παρεμποδίζει τη σήψη και δημιουργεί ήπια τοπική αναισθησία, ενώ φαίνεται ότι επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης ερεθισμών του δέρματος και ενισχύει την ανάπλαση των ιστών. Επίσης, θεωρείται εξαιρετικά αποτελεσματική για την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας, ενώ βοηθά και στη θεραπεία κρυολογημάτων, πονόλαιμου, χρόνιας φαρυγγίτιδας, αφθών, γαστρεντερίτιδας και κολίτιδας.

Θωρακίστε τον οργανισμό σας από τις ιώσεις, το κρυολόγημα, τη γρίπη και τους ιούς με την εξαιρετική Πρόπολη Μελισσών Βάμμα 30% της MACROVITA.
Με την έναρξη της περιόδου των ιώσεων είναι σκόπιμο να χρησιμοποιείτε
προληπτικά πρόπολη καταναλώνοντας 10-15 σταγόνες μία φορά την ημέρα για μία εβδομάδα κάθε μήνα.

Η Πρόπολη Μελισσών Βάμμα 30% είναι διάλυμα σε αιθυλική αλκοόλη, το οποίο περιέχει 30% καθαρή πρόπολη. Έχει παρασκευαστεί στη Γερμανία σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την παραγωγή των φυτικών φαρμάκων και είναι φυσικό, ανεπεξέργαστο, επιστημονικά αναλυμένο και ποιοτικά ελεγμένο προϊόν. Δεν περιέχει συντηρητικά, ούτε συστατικά που προέρχονται από γενετικά μεταλλαγμένα φυτά.

Η χρήση της πρόπολης σε μορφή βάμματος είναι απλή και εύκολη.
Εξωτερικά: Τοπική επάλειψη 2-3 φορές την ημέρα, όσες ημέρες χρειασθεί. Εσωτερικά: 10-15 σταγόνες σε λίγο νερό, τσάι, χαμομήλι (ακόμη και σε οινοπνευματώδες ποτό) 2-3 φορές την ημέρα συνήθως αρκούν για το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Αν βρίσκετε τη γεύση δυσάρεστη, μπορείτε να προσθέσετε λίγο μέλι.
Σε παιδιά 3-12 ετών μπορείτε να δίνετε τη μισή δόση. Για χρήση σε βρέφη, εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες, συμβουλευθείτε τον γιατρό σας.

Προσοχή! Το βάμμα πρόπολης περιέχει ρητίνες με έντονο χρωματισμό που μπορεί να προκαλέσουν λεκέδες στα ρούχα σας. Απαιτείται, επομένως, κάποια προσοχή στη χρήση του.

Δείτε επίσης

Μελιλωτός Βάμμα (Melilot) 50ml Nature & Body Melilotus Officinalis
€ 8,90
Ιτιά Βάμμα (Willow) 50ml Nature & Body salix alba
€ 14,90
Τριγωνέλλα Βάμμα (Fenugreek) 50ml Nature & Body trigonella foenum- graecum
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή