Πρόπολη Σπρέι 30ml Macrovita

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6784
Είδος Προϊόντα Μέλισσας
Προέλευση Hellas
Βάρος 30 ml
Barcode 5200316315101
Εταιρεία Macrovita
Έρευνες των τελευταίων ετών έχουν καταδείξει ότι η πρόπολη περιέχει περισσότερες από 300 διαφορετικές ουσίες, οι οποίες της προσδίδουν σημαντικές αντιβιοτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές και αναλγητικές ιδιότητές της, χάρη στις οποίες έχει βρει πλήθος εφαρμογών στη σύγχρονη υγιεινή, θεραπευτική και κοσμητολογία.

Η αντιβακτηριδιακή δράση της θεωρείται ισοδύναμη με των αντιβιοτικών. Επιπλέον, πιστεύεται ότι παρεμποδίζει τη σήψη και δημιουργεί ήπια τοπική αναισθησία, ενώ φαίνεται ότι επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης ερεθισμών του δέρματος και ενισχύει την ανάπλαση των ιστών. Επίσης, θεωρείται εξαιρετικά αποτελεσματική για την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας, ενώ βοηθά και στη θεραπεία κρυολογημάτων, πονόλαιμου, χρόνιας φαρυγγίτιδας, αφθών, γαστρεντερίτιδας και κολίτιδας.

Το Σπρέι Πρόπολης MACROVITA είναι ένα εξαιρετικό υγρό συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σπρέι με πρόπολη και μέλι, ιδανικό για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος. Απαλύνει τον ξηρό και ερεθισμένο λαιμό, καταπραΰνει τον βήχα, απελευθερώνει την αναπνοή και προστατεύει τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα από ιούς και μικρόβια.

Μπορείτε να λαμβάνετε το Σπρέι Πρόπολης MACROVITA σαν συμπλήρωμα διατροφής ημερησίως έως 0.6ml.
Χρήση : Ανακινήστε ελαφρά πριν από τη χρήση. Ψεκάστε στο στόμα και τον λαιμό 2-4 φορές την ημέρα. Κατάλληλο για χρήση και σε παιδιά άνω των τριών ετών.

Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, αλάτι, γλουτένη και λακτόζη. Συμβατό με ομοιοπαθητικές θεραπείες
ΠΡΟΣΟΧΗ!: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το Σπρέι Πρόπολης MACROVITA
Φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.

Συστατικά : Νερό (water), γλυκερόλη (glycerol), βάμμα πρόπολης (propolis tincture), μέλι (honey), γλυκαντικές ύλες [μαλτιτόλη, ερυθριτόλη, σουκραλόζη] (sweeteners [maltitol, erythritol, sucralose]), αιθέρια έλαια ευκαλύπτου, θυμαριού και γλυκάνισου (eucalyptus, thyme and anise essential oils), εκχυλίσματα κισσού και αλθαίας (ivy and marshmallow extracts)
* Bio | ** Allergens

Δείτε επίσης

Πρόπολη Σπρέι με Μέλι 20ml για Παιδιά Apipharm
€ 16,40   € 13,90
Πρόπολη στοματικό Spray 30ml Apipharm
€ 9,90
Σαμπουάν Πρόπολης 220ml by My Bee
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή