Κατάστημα

Το κατάστημα Sensities σχεδιάστηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει, όσους θεωρούν πως η αρωματοθεραπεία και η βοτανοθεραπεία αποτελούν μέρος της σχέσης ανθρώπου-φύσης. Μία μεγάλη και πλήρης σειρά από αιθέρια έλαια, λάδια βάσης, βότανα και εκχυλίσματα βοτάνων προσφέρονται τόσο στο κατάστημα μας, όσο και μέσω του e-shop μας. Στο Sensities θα βρείτε ακόμη αγνά φυτικά καλλυντικά, υπέροχα αρώματα και υλικά κρυσταλλοθεραπείας.

Η επιλογή των προϊόντων γίνεται με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, προκειμένου η ποιότητα τους να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των φίλων του Sensities. Όλα τα προϊόντα προέρχονται από πιστοποιημένους προμηθευτές με μακρόχρονη παρουσία στη παγκόσμια αγορά. Οι τιμές των προϊόντων καθορίζονται με βάση την πραγματική και «δίκαιη» τους αξία και είναι ανάλογες, ή και χαμηλότερες, των τιμών που θα βρείτε σε καταστήματα των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών πόλεων. Η εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων (από την εταιρία μας χονδρικού εμπορίου Contraversus), μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές που θα βρείτε στο κατάστημα και το e-shop μας.

Εξυπηρέτηση

Στο Sensities δεν θα βρείτε μόνο προϊόντα. Το απόλυτα ενημερωμένο προσωπικό της εταιρίας μας, θα χαρεί να σας δώσει πληροφορίες για θέματα που αφορούν την παρασκευή σπιτικών καλλυντικών, κεριών, σαπουνιών και αρωμάτων. Θα σας εφοδιάσει με πληροφορίες σχετικές με τη χρήση των αιθερίων ελαίων και των βοτάνων και θα σας λύσει όλες τις πιθανές απορίες σας που αναφέρονται στην αξιοποίηση των προϊόντων που θα βρείτε στο Sensities.

Το Sensities αποτελεί σήμερα «σημείο αναφοράς» για πάρα πολλούς επαγγελματίες. Παρασκευαστές σαπουνιών και κεριών, επαγγελματίες φυσιοθεραπευτές και μασέρ, αισθητικοί και παραγωγοί καλλυντικών αποτελούν μέρος της καθημερινής μας πελατείας. Σας προσκαλούμε λοιπόν, να έρθετε να μας γνωρίσετε και να αποφασίσετε μόνοι σας αν πραγματικά μπορούμε «να σας εξυπηρετήσουμε» στο επίπεδο που ισχυριζόμαστε.


Τοποθεσία

Το κατάστημα Sensities βρίσκεται στη διεύθυνση Νίκης 33, μέσα στην εμπορική καρδιά της πόλης μας. Σε απόσταση αναπνοής από την Ερμού και τη Μητροπόλεως, δύο μόλις λεπτά από το μετρό του Συντάγματος. Αν πάλι αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο για να μας επισκεφτείτε, τα τέσσερα άνετα Parking της περιοχής θα κάνουν την εξόρμηση σας πιο ξέγνοιαστη. Κάντε μία… βόλτα στο website μας, ρωτήστε μας στο 210 3302175, αλλά πάνω από όλα ανακαλύψτε κάτι εντελώς νέο στο κατάστημα Sensities.

Ωράριο

ΔΕΥΤΕΡΑ 09:30 – 20:00
ΤΡΙΤΗ 09:30 – 20:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 09:30 – 20:00
ΠΕΜΠΤΗ 09:30 – 20:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:30 – 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 09:30 – 18:00
Επιστροφή στην κορυφή