Ημικρανιες (Σ)

27.90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1454
Είδος Συνταγές
Υλικό 100% Καθαρό Αιθεριο Ελαιο
Βάρος 3 × 10,0 ml
Περίπου το 18% των γυναικών και το 6% των ανδρών υποφέρουν από ημικρανιες στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α. Οι ημικρανιες μπορεί να προκαλούνται από διάφορες αιτίες όπως είναι το άγχος ή και η κακή κυκλοφορία του αίματος. Η "συνταγή" που σας προτείνουμε αντιμετωπίζει ημικρανιες που προκαλούνται κυρίως από νευρικότητα και stress - ημικρανιες που σχετίζονται περισσότερο με το νευρικό σύστημα. Θα χρειαστείτε:

Α. 50ml ελαιο βασης της αρεσκείας σας (λ.χ. Αμυγδαλελαιο).

Β. 10 σταγόνες αιθεριου ελαιου Ματζουρανας (Marjoram).

Γ. 5 σταγόνες αιθεριου ελαιου Ρωμαϊκου Χαμομηλιου (Roman Chamomile).

Δ. 5 σταγόνες αιθεριου ελαιου Νερολι 5% (Neroli).

Ανακατέψτε καλά τα αιθερια ελαια στο ελαιο βασης. Κάντε απαλό μασάζ (κυκλικές κινήσεις) στο μέτωπο και τους κροτάφους. Συνεχίστε κάνοντας απαλές μαλάξεις στο σβέρκο. Το χειμώνα κάντε εναλλακτικά ένα ζεστό μπάνιο ρίχνοντας 7-12 σταγόνες από το μείγμα σας μέσα στο νερό της μπανιέρας. Μείνετε στο μπάνιο και εισπνεύστε για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Η Μαντζουράνα (Marjoram) καταπραΰνει το νευρικό σύστημα. Έχει ηρεμιστικές, αντισπασμωδικές και μαλακτικές ιδιότητες.Το Ρωμαικό χαμομήλι (Roman Chamomile) είναι ιδανικό για την καταπολέμηση των ημικρανιών. Θεωρείται κατασταλτικό του άγχους και της νευρικής έντασης.Τα άνθη της νερατζιάς (Neroli) έχουν ηρεμιστική, αντισπασμωδική και χαλαρωτική δράση.

Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε τα αιθερια ελαια αμέσως μόλις νιώσετε τα πρώτα σημάδια της ημικρανιας. Επίσης ένα προληπτικό καθημερινό μασάζ θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.

Αγοράζοντας και τα 3 αιθερια ελαια της συνταγής, σας κάνουμε δώρο 50ml αμυγδαλέλαιο σε γυάλινο μπουκάλι.

Για την αντιμετώπιση των πονοκεφάλων και ημικρανιών σας προτείνουμε επίσης το βότανο Βερμπένα το οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης κατάστασης.

  Δείτε επίσης

€ 22.90
€ 17.90
€ 9.90
€ 13.90
€ 25.90
  Επιστροφή στην κορυφή