Fylladerm επουλωτικό σπρέι σε σκόνη 125ml by Svas Biosana

€ 22,90 € 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7273
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 125 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Svas Biosana
Barcode A975699657
Τα προϊόντα της σειράς FYLLAderm που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, διαθέτουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, αντι-μικροβιακές, αντισηπτικές και αναλγητικές ιδιότητες και είναι κατάλληλα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση μιας σειράς προβλημάτων, όπως δερματικά έλκη, εγκαύματα, μετεγχειρητικά τραύματα, ρυτίδες και ραγάδες. Η καινοτόμος σύνθεσή τους, βασισμένη σε φυτικά εκχυλίσματα Ασιατικής Σεντέλλας και Τσουκνίδας και Υαλουρονικό Οξύ προσφέρει ταχεία επούλωση και ανάπλαση των ιστών σε ποικίλες δερματικές αλλοιώσεις.

Η Centella Asiatica χρησιμοποιείται στην Αγιουρβέδα (Ayurveda) εδώ και χιλιάδες χρόνια ως “το θαυματουργό ελιξίριο της ζωής”. Σύμφωνα με μελέτες της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, τα τριτερπενοειδή (ασιατικό οξύ, μαντεκασικόοξύ και ασιατικοσίδη) που περιέχει το εκχύλισμα της Centella Asiatica, έχουν την ικανότητα να αναστέλλουν τη δράση μιας ομάδας ενζύμων που διασπούν το κολλαγόνο και συγχρόνως να διεγείρουν τη βιοσύνθεση νέου κολλαγόνου τύπου Ι, μέσα από τους ινοβλάστες του δέρματος. Η δράση αυτή έχει ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης των ιστών και τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Επιπλέον, θεωρείται ένα από τα αποτελεσματικότερα φυτικά συστατικά για την καταπολέμηση των ραγάδων. Τέλος, η Centella Asiatica βελτιώνει τη μικρο-κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε, προστατεύοντας το δέρμα από τη γήρανση.

Σύμφωνα με τελευταίες μελέτες, το εκχύλισμα της Urtica Dioica (τσουκνίδα), λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικά, όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει τις βακτηριακές λοιμώξεις. Επίσης, μπορεί να επιταχύνει την επούλωση των πληγών, να μειώσει την εμφάνιση των ουλών και των κηλίδων και να προωθήσει την ανάπλαση του δέρματος.
Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης, ο οποίος βρίσκεται στον συνδετικό ιστό του ανθρωπίνου σώματος και διαθέτει σημαντικές λιπαντικές και ενυδατικές λειτουργίες. Στην διάρκεια της επούλωσης οι ενυδατικές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέως βοηθούν την φυσιολογική κινητικότητα των κυττάρων και την διάχυση μορίων διαλυτών στο νερό, συμβάλλοντας στην άμεση αναδόμηση της πάσχουσας περιοχής.

Το Fylladerm Spray σε σκόνη είναι ένα ιατροφαρμακευτικό προιόν, το οποίο ενδείκνυται για την τοπική θεραπεία τραυμάτων, εκδορών, μικρών εγκαυμάτων, πληγών κατάκλισης (στάδιο 1 & 2) και γενικότερων δερματικών αλλοιώσεων. Χάρη στη σύνθεση των δραστικών συστατικών του, το Fylladerm Spray σε σκόνη επιταχύνει τις φυσιολογικές διαδικασίες της επούλωσης των ιστών και προστατεύει από τη μικροβιακή μόλυνση. Είναι απόλυτα ανεκτό από το δέρμα, εφαρμόζεται εύκολα και είναι απόλυτα προσαρμόσιμο.

Χρήση: Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν τη χρήση για να διευκολύνετε τη διασπορά της σκόνης. Ψεκάστε με τη φιάλη σε κατακόρυφη θέση σε απόσταση 10-15cm από την περιοχή που πρόκειται να περιποιηθείτε και εφαρμόστε ένα ομοιογενές στρώμα του προιόντος. Εφαρμόστε 2-3 φορές την ημέρα, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από τον γιατρό.

Προσοχή! Πριν από κάθε νέα εφαρμογή συνιστάται ενδελεχής καθαρισμός της περιοχής που πρόκειται να περιποιηθείτε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μην το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση γνωστής ευαισθησίας στα συστατικά του προιόντος.
Για εξωτερική χρήση μόνο!
Επιστροφή στην κορυφή