My Body Balm Anti-cellulite για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας 100ml P for Pelion

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8748
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία P For Pelion
Barcode 5214001533077
Αποκτήστε και πάλι νεανικό, σφριγηλό δέρμα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας με το μοναδικό “My Body Balm Anti-cellulite”, το νέο φυσικό υπερ-όπλο στην καταπολέμηση της αντιαισθητικής “όψης φλοιού πορτοκαλιού” από την P For Pelion.

Εμπλουτισμένο με 7 ενεργά, φυσικά συστατικά, όπως, κερί μέλισσας, κισσό, δεντρολίβανο, αχιλλέα, αιθέριο έλαιο κυπαρίσσι & γκρέιπφρουτ και Βιταμίνη Ε, το My body balm βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος λειαίνοντας την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενισχύει τον μεταβολισμό, συσφίγγει τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα.

Ο κισσός ως φυσικό αντιπηκτικό του αίματος, διαθέτει λιποδιαλυτικές ιδιότητες και συστέλλει τα αγγεία. Το δενδρολίβανο διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος, είναι αποτοξινωτικό και ιδανικό για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητές του, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και αποτρέπει την επανεμφάνισή της.

Η αχιλλέα είναι γνωστή για την αναπλαστική δράση της.Το κυπαρίσσι, πλούσιο σε διτερπένιο και σεσκιτερπένιο, απαλλάσσει τον οργανισμό από τις τοξίνες, μειώνει την κατακράτηση υγρών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζοντας από την αίσθηση των “βαριών ποδιών”.

Το εκχύλισμα γκρέιπφρουτ προσφέρει πληθώρα οφελών για την υγεία όπως η απώλεια βάρους, η μείωση της κυτταρίτιδας και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Χρήση: Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα με ελαφρύ τοπικό μασάζ στην περιοχή που επιθυμείτε για 3-4′. Απαιτείται πολύ μικρότερη ποσότητα balm απ’ όσο μια κοινή κρέμα για κάθε χρήση.
Εκχυλίσματα σε βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Ιδανικό για μασάζ ή dry brushing.
100% Natural Products of Pelion.

Τα προϊόντα P for Pelion είναι το απόσταγμα 7 χρόνων αδιάκοπης προσπάθειας για ό,τι πιο αγνό μπορεί να προσφέρει η Φύση του Πηλίου. Βότανα που συλλέγονται με το χέρι, βιολογικό γάλα κατσίκας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγνές πρώτες ύλες και φυσικά αιθέρια έλαια συνθέτουν τα προϊόντα της εταιρίας με σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο.

Όλες οι συνταγές έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωπονίας και Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αποτελεί τον θεματοφύλακα αγνότητας τους. Τα προϊόντα δε δοκιμάζονται σε ζώα και δημιουργούνται χωρίς Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Etholamine και Phthalates.
Οι συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες.
Επιστροφή στην κορυφή