Χονδρική Πώληση

Η εταιρία Contraversus (η εταιρία χονδρικής μας) είναι σε θέση να προσφέρει αιθέρια έλαια σε πολύ συμφέρουσες τιμές χονδρικής. Η εταιρία μας προμηθεύει σήμερα Φαρμακεία, Spa, Κέντρα Ευεξίας και Φυσιοθεραπείας, Παραγωγούς Σαπουνιών και Κεριών σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.


Αιθέρια Έλαια

Το brand Essential Nature είναι ιδιωτική ετικέτα που οι επιλεγμένοι προμηθευτές μας έχουν υλοποιήσει μόνο για εμάς. Αποτελεί μία ευκαιρία να αυξήσετε τις πωλήσεις του καταστήματος λιανικής σας ή να μειώσετε το κόστος προμηθειών σας αν είστε παραγωγός. Όλα τα Αιθέρια Έλαια που προσφέρουμε, είναι 100% καθαρά και προέρχονται από πιστοποιημένους προμηθευτές με πολύχρονη παρουσία στη παγκόσμια αγορά. Είμαστε σίγουροι πως μία «δοκιμαστική» παραγγελία, θα σας πείσει για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε.

Μπορείτε να δείτε όλα μας τα αιθέρια έλαια στο τμήμα αιθερίων ελαίων σε αυτό το website. Θα βρείτε αναλυτικά κείμενα περιγραφής των αιθερίων ελαίων, πληροφορίες σχετικά με τη χώρα προέλευσης του κάθε προϊόντος καθώς και για την ημερομηνία λήξης του.

Η Contraversus εισάγει αιθέρια έλαια σε μηνιαία βάση και διατηρεί αρκετά μεγάλο stock προϊόντων σε κάθε περίπτωση – ιδιαίτερα στα μπουκάλια των 10ml. Μεγάλες ποσότητες από συγκεκριμένους κωδικούς μπορούν να παραδοθούν ύστερα από παραγγελία και σε διάστημα που δεν ξεπερνάει τις 20 ημέρες.

Λόγω των συχνών εισαγωγών, όλα τα αιθέρια έλαια είναι φρέσκα — η ημερομηνία λήξης τους έχει ελάχιστο ορίζοντα τα 2 έτη.

Άλλα προϊόντα

Εκτός από τα αιθέρια έλαια, η Contraversus μπορεί να σας προσφέρει σε τιμές χονδρικής αρωματικά έλαια, έλαια βάσης, εκχυλίσματα βοτάνων, βότανα, βάμματα καθώς και φερομόνες.

Όλα τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας, προσφέρουν καλό περιθώριο κέρδους και οι προτεινόμενες τιμές λιανικής τους βρίσκονται στα επίπεδα των τιμών που έχουν υιοθετήσει εξειδικευμένα καταστήματα σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις.


Παραγγελίες / Τιμοκατάλογος

Για την πρώτη παραγγελία στα προϊόντα χονδρικής, υπάρχει ελάχιστη αξία παραγγελίας η οποία καθορίζεται στα € 100. Για τις επόμενες παραγγελίες δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@sensities.com ή στο 210 3302175 για να σας στείλουμε τον τιμοκατάλογο χονδρικής.

Επιστροφή στην κορυφή