Αποστολές

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με μια από τις τρεις συνεργαζόμενες εταιρίες (ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛ.ΤΑ Courier). Αν επιθυμείτε κάποια συγκεκριμένη παρακαλούμε να το αναγράψετε στο πεδίο σημειώσεις της παραγγελίας σας.


Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών (ACS Courier, ΕΛ.ΤΑ Courier ή Γενική Ταχυδρομική)

Με την υπηρεσία Courier ως τρόπο αποστολής, θα παραλάβετε το δέμα σας στη διεύθυνση που μας έχετε καθορίσει. Μπορείτε να δώσετε ως διεύθυνση παραλαβής οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε (λ.χ. οικία, χώρο εργασίας κ.ο.κ.). Μπορείτε ακόμη να καθορίσετε ως διεύθυνση παραλαβής (αν δεν επιθυμείτε να παραδωθεί το δέμα σε κάποιο δικό σας χώρο) το πλησιέστερο στη διεύθυνση σας υποκατάστημα της εταιρίας courier. Στην περίπτωση αυτή, ως διεύθυνση καταχωρείτε απλά λ.χ. ACS Πάτρας (υποκατάστημα Ακρωτηρίου 9).

Με την υπηρεσία courier θα πρέπει να υπολογίζετε πως το δέμα σας θα φτάσει την επόμενη εργάσιμη ημέρα στη διεύθυνση σας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημα μας μέχρι τις 15:00 εκτελούνται την ίδια ημέρα και παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Παραγγελίες που αποστέλονται σε νησιωτικούς προορισμούς, απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί 2-5 ημέρες προκειμένου να παραδωθούν. Παραδόσεις γίνονται μόνο τις καθημερινές. Παράδοσεις την ίδια ημέρα, το Σάββατο και με «ραντεβού» (συγκεκριμένη ώρα) έχουν επιπλέον επιβάρυνση.


Χρεώσεις Αποστολών

Για συνολική αξία κάτω των 50 ευρώ €4.50
Για κάθε δεκάκιλο (π.χ. βάσης σαπουνιού) extra χρέωση €5

Δωρεάν μεταφορικά για παραγελίες άνω των € 50

Για όλες τις αγορές άνω των € 50 (πλην παραγγελιών άνω των 10 κιλών) η εταιρία μας σας δωρίζει το κόστος των μεταφορικών!

Επιστροφή στην κορυφή