Golden Elixir Μεταξένιο λάδι για σώμα και μαλλιά 100ml P for Pelion

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8742
Είδος Περιποίηση Σώματος / Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία P For Pelion
Barcode 5214001533183
Αφεθείτε στη μαγική αγκαλιά της φύσης και ανακαλύψτε τα πολύτιμα μυστικά της με το πολυτελές Golden elixir, το νέο, ξηρό λάδι ομορφιάς. της P For Pelion.

Ένα θεϊκό προϊόν, το οποίο συνδυάζει την θρεπτική δράση 12 ευεργετικών φυτικών ελαίων και βοτάνων με την απαλή αίσθηση του πολύτιμου μεταξιού και την αναζωογονητική φροντίδα του συνενζύμου Q10 και χαρίζει στην επιδερμίδα του προσώπου του σώματος, αλλά και στα μαλλιά μεταξένια απαλότητα, απίστευτή υφή και εθιστικό άρωμα που διαρκεί όλη μέρα.
Ένα πραγματικό ελιξίριο ομορφιάς για εντατική ενυδάτωση και θρέψη και ακαταμάχητη λάμψη και ζωντάνια.

Το αργανέλαιο έχει αντιγηραντικές, καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος παγιδεύοντας την υγρασία τόσο στην επιδερμίδα όσο και στην τρίχα.

Το έλαιο καρύδας προστατεύει από τα σημάδια του χρόνου, συμβάλλει στη διατήρηση της καθαριότητας, της φρεσκάδας και της λάμψης του δέρματος και των μαλλιών, ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος και βελτιώνει τη σφριγηλότατα της επιδερμίδας.

Το έλαιο Αβησσυνίας είναι ένα μη λιπαρό έλαιο, πλούσιο σε βιταμίνες. το οποίο θρέφει χωρίς να βαραίνει ή να αφήνει κατάλοιπα.
Το σησαμέλαιο περιέχει μεγάλη ποσότητα Βιταμίνης Ε και είναι ιδανικό μαλακτικό για την επιδερμίδα και τα μαλλιά.

Το ελαιόλαδο θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα και την τρίχα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγιούς όψης και στη βελτίωση της ζωντάνιας τους.

Το καστορέλαιο διαθέτει σημαντικές επουλωτικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα περιποιείται και δυναμώνει τα μαλλιά συμβάλλοντας στην υγιή τους εμφάνιση.
Το χαμομηλέλαιο με τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, καταπραΰνει την επιδερμίδα και την τρίχα, συμβάλλοντας στην προστασία τους.

Το ηλιέλαιο διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, πολύτιμες για την προστασία των μαλλιών και επιδερμίδας από την έκθεση στον ήλιο και άλλες βλαβερές εξωτερικές συνθήκες του περιβάλλοντος. Απορροφάται εύκολα. Δεν βαραίνει.

Το καροτέλαιο ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ διαθέτει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Το έλαιο Baobab, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, προστατεύει το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής συνδυάζοντας προστατευτικές και θεραπευτικές ιδιότητες που ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό και χαρίζουν υγιή όψη.

Το έλαιο γερανιού περιποιείται την επιδερμίδα χαρίζοντας φρεσκάδα και λάμψη, ενώ με το εκπληκτικό του άρωμα μαγεύει τις αισθήσεις.

Το εκχύλισμα από φύλλα ελιάς περιποιείται την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και τα μαλλιά προστατεύοντας το χρώμα και χαρίζοντας λάμψη. Επιπλέον, ενυδατώνει, καθαρίζει, λειαίνει και συμβάλλει στη βελτίωση της επιδερμίδας και στην αύξηση του μήκους των μαλλιών.

Η βιταμίνη E βοηθά στην άμυνα ενάντια σε εξωτερικούς παράγοντες που ταλαιπωρούν το δέρμα και τα μαλλιά, ενώ παράλληλα περιποιείται και βελτιώνει την υφή τους, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας και της λάμψης τους.

Το βούτυρο καριτέ μαλακώνει, λειαίνει και περιποιείται μαλλιά και δέρμα συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγρασίας και της υγιούς εμφάνισής τους.

Το υδρολυμένο μετάξι προσφέρει λάμψη και δύναμη στα μαλλιά, ενώ διατηρεί την υγρασία για περισσότερο χρόνο προστατεύοντας την τρίχα από το σπάσιμο.

Το συνένζυμο Q-10 είναι ένα φυσικό συστατικό, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση της ενέργειας των κυττάρων και στην αναγέννησή τους.

Με ελαφριά και γρήγορα απορροφήσιμη φόρμουλα, η οποία θα χαρίσει στο δέρμα σας αίσθηση απόλυτης ευεξίας.
Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας, Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το απλώσετε αμέσως μετά το ντους ή όποτε το χρειάζεστε, απολαμβάνοντας την απαλή αίσθηση του μεταξένιου δέρματος και των ανανεωμένων μαλλιών σας.
Επιστροφή στην κορυφή