Body Oil Κέδρος & Πατσουλί 100ml Apiarium

€ 15,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7417
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Apiarium
Προέλευση Italy
Barcode 8056457341243
Ενυδατώστε και αναζωογονήστε την επιδερμίδα του κορμιού σας με το υπέροχο Body Oil Κέδρος & Πατσουλί, το ευεργετικό Λάδι Σώματος με την υπογραφή της ιταλικής εταιρίας Apiarium.
Η φυσική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με έναν μοναδικό συνδυασμό θρεπτικών και ενυδατικών ελαίων όπως: έλαιο αργκάν, γλυκό αμυγδαλέλαιο, σιτέλαιο, έλαιο σόγιας και ηλιέλαιο θα χαρίσει στο δέρμα σας μεταξένια απαλότητα και ελαστικότητα, ενώ το φρέσκο, γήινο άρωμα του θα τυλίξει το κορμί σας με μία πλούσια, ζεστή ευωδιά λουλουδιών, μεταφέροντάς σας σε ένα ολάνθιστο λιβάδι, καλά κρυμμένο στην καρδιά του δάσους.

Ένα ξεχωριστό προιόν περιποίησης του σώματος, το οποίο θα προσφέρει στην επιδερμίδα σας την καθημερινή προστασία και φροντίδα που έχει ανάγκη. Με λεπτή, υπέροχη υφή. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας. Ιδανικό για κανονικό, ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Ιδανικό για μασάζ και υδρομασάζ.

Το αργανέλαιο με την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονη δράση του, θεραπεύει τον δερματικό ιστό που έχει πληγεί, βοηθά στην πρόληψη των ραγάδων, αναζωογονεί και μαλακώνει την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ανανεώνει και αναπλάθει τα δερματικά κύτταρα συμβάλλοντας στην διατήρηση της νεανικής όψης και της υγείας της επιδερμίδας. Το έλαιο γλυκού αμυγδάλου, πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α και Ε, με τις εξαιρετικές διεισδυτικές και μαλακτικές του ιδιότητές, θρέφει, ενυδατώνει και χαρίζει ελαστικότητα και λάμψη στην επιδερμίδα.

Με την πλούσια σε βιταμίνη Α σύστασή του, το σιτέλαιο, προφυλάσσει το δέρμα από κηλίδες και δυσχρωμίες, ενώ χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες C και Ε, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες το έλαιο σόγιας προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UVB του ήλιου, αποτρέποντας τις ηλιακές κηλίδες και τη γήρανση, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αποφυγή απώλειας νερού στο δέρμα διατηρώντας το απαλό και ενυδατωμένο. Το ηλιέλαιο, γνωστό για την μαλακτική, αναδομητική και φωτοπροστατευτική του δράση, απαλύνει και λειαίνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της ομαλή υφή.
100ml.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή