Dren Massage Body Oil 100ml Terpenic Labs

€ 11,90 € 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7274
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Spain
Εταιρεία Terpenic Labs
Barcode 8436553163855
Πρήξιμο, Οίδημα, Κατακράτηση και Κυτταρίτιδα ταλαιπωρούν ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων την σημερινή εποχή. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχή αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών μπορεί να παίξει το λεμφικό μασάζ.

Κινητοποιήστε το λεμφικό σας σύστημα και την μικροκυκλοφορία και απελευθερώστε το σώμα σας από τις μπλοκαρισμένες τοξίνες με το Massage Body Oil DREN, το ειδικό λάδι σώματος μασάζ της εταιρίας Terpenic Labs.

Η ενεργή του φόρμουλα, η οποία αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας αιθέρια έλαια και γλυκό αμυγδαλέλαιο, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, το καθιστά ιδιαίτερα δραστικό, κατάλληλο τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση,ιδανικό ακόμη και για τις πιο απαιτητικές θεραπείες.
Θρεπτικό, ενυδατικό και μαλακτικό, το γλυκό έλαιο αμυγδάλου βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενυδατώνει το ξηρό και θαμπό δέρμα αποτελεσματικά. Επιπλέον καταπραΰνει και μαλακώνει την επιδερμίδα χαρίζοντάς της βελούδινη απαλότητα. Ο εμπλουτισμός του με βιταμίνη Ε, που αποτελεί εξαιρετικά δυνατό αντιοξειδωτικό στοιχείο, το οποίο βοηθά την αποκατάσταση της φθοράς που έχει υποστεί το δίκτυο του κολλαγόνου, συμβάλλει σημαντικά στην ανάσχεση της γήρανσης.

Το αιθέριο έλαιο Palmarosa (Φοινικόροδο) θεωρείται ισχυρό τονωτικό του φλεβικού και λεμφικού συστήματος και παράλληλα ένας υπέροχος αναγεννητικός και θεραπευτικός παράγοντας του δέρματος.

Το αιθέριο έλαιο Salvia lavandulifolia (Ισπανικό Φασκόμηλο) εκτός της διουρητικής, φλεβοτονικής και λεμφοτονικής του δράσης, η οποία βοηθά την αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό, παράλληλα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος συμβάλλοντας στην ανανέωση των δερματικών κυττάρων.
Το αιθέριο έλαιο Mentha piperita (Μέντα) επιδεικνύει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, αγγειοσυσταλτικές και αναλγητικές ιδιότητες, ενώ σημαντική θεωρείται και η αντιγηραντική και αναζωογονητική του δράση.

Χρήση:Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα από το προϊόν στην περιοχή που αντιμετωπίζει πρόβλημα και κάντε δυνατό μασάζ.

Μόνο για εξωτερική χρήση.
Δεν ενδείκνυται για έγκυες και θηλάζουσες καθώς και για παιδιά κάτω των 4 ετών.
Δεν συνιστάται η χρήση του σε περιπτώσεις ογκολογικών θεραπειών
100 ml.

Δείτε επίσης

Shower Gel Πράσινο Τσάι & Πορτοκάλι 500ml Sapon
€ 11,70   € 9,40
Body Cream Pearl Lemon 200ml Sapon Skin Care
€ 12,50   € 11,34
Επιστροφή στην κορυφή