Λάδι Μασάζ για Κυτταρίτιδα 100ml Herbal Elea

€ 23,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6197
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123572049
Εταιρεία Herbal Elea
Καταπολεμήστε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα με το εξαιρετικό Λάδι Μασάζ για Κυτταρίτιδα από την νέα σειρά Herbal Elea της Bio Leon, που τώρα μπορείτε να βρείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities. Εμπλουτισμένο με φυτικά λάδια και πολύτιμα αιθέρια έλαια, τα οποία τονώνουν την μικροκυκλοφορία και συμβάλλουν στην βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και στην μείωση του τοπικού πάχους, το Anticellulite Massage Oil θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την σιλουέτα που πάντα ονειρευόσασταν.

Το έλαιο σημύδας έχει σημαντικές στυπτικές και καθαριστικές ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών και των συσσωρευμένων υγρών που ευθύνονται για την πρόκληση φλεγμονών στο δέρμα και την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.
Το έλαιο κισσού διαλύει τις υδρολιπώδεις περιοχές στο δέρμα, μειώνει την κατακράτηση και συμβάλλει αποτελεσματικά στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
Το έλαιο φυκιών λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε ιώδιο, ενεργοποιεί τις καύσεις, αποτρέπει την συσσώρευση υγρών και λίπους και βοηθάει την επιδερμίδα να αποκτήσει σταδιακά λεία και βελούδινη υφή.
Το φυσικό εκχύλισμα κόκκινης καυτερής πιπεριάς προκαλεί υπεραιμία και αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος, με αποτέλεσμα την άμεση αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Τα φυτικά έλαια Ελιάς, Αμυγδάλου και Ροδιού πλούσια σε ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενυδατώνουν, θρέφουν και απαλύνουν την επιδερμίδα, καθιστώντας την πιο σφικτή, ομαλή και νεανική.

Τα αιθέρια Έλαια Δεντρολίβανου και Κυπαρισσιού αποτοξινώνουν τον οργανισμό, οδηγώντας στην γρηγορότερη αποβολή των άχρηστων ουσιών, τονώνουν το λεμφικό σύστημα και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στη περιοχή όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα, καθιστώντας την επιδερμίδα λεία και απαλή.
Το αιθέριο έλαιο του Αρκεύθου περιέχει ουσίες που μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της φλεγμονής και της κατακράτησης υγρών και στην αύξηση της ροής του αίματος, αντιμετωπίζοντας με αποτελεσματικότητα τις τρεις σημαντικότερες αιτίες της κυτταρίτιδας.

Τα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, λόγω των υψηλών επίπεδων βιταμίνης C στη σύστασή τους, συμβάλλουν στη δημιουργία κολλαγόνου και στην ενίσχυση του συνδετικού ιστού κάτω από το δέρμα, εμποδίζοντας την αύξηση του βάρους των λιπαρών κυττάρων, με αποτέλεσμα την μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.
Τέλος, τη σημαντική βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και την υποχώρηση των οιδημάτων και των τοξινών, βοηθούν και τα αιθέρια έλαια Πιπερόριζας, Περγαμόντου και Λεμονόχορτου.

Χρήση: Τοποθετείστε μικρή ποσότητα προϊόντος στο χέρι σας ή κατευθείαν πάνω στο δέρμα σας (χέρια, πόδια, κοιλιά). Απλώστε το και κάντε δυνατό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και με φορά από κάτω προς τα πάνω μέχρι την πλήρη απορρόφηση του προϊόντος. Επαναλάβετε όσο συχνά θέλετε.
Προφυλάξεις: Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Για εξωτερική χρήση μόνο. Μην το καταπίνετε. Κρατείστε το προϊόν μακριά από παιδιά και ζώα.

Δείτε επίσης

After Sun Face & Body Milk Macrovita
€ 8,00
Αδυνατιστικό και Συσφιγκτικό Gel by Disoline Elixirio 250ml
€ 18,00   € 13,00
Bema Breast Plus Intensive by Bioleon
€ 49,90   € 36,90
Επιστροφή στην κορυφή