G.o.a.t. Slimming Firming cream – κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και των ραγάδων 150ml P for Pelion

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8747
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία P For Pelion
Barcode 5214001533190
Απολαύστε την εμπειρία της φυσικής ομορφιάς και αναδείξετε την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας με την εξαιρετική Greatest Of All Time ή πιο απλά G.o.a.t. Firming Slimming Cream, τη νέα κρέμα σύσφιξης σώματος από την P For Pelion.

Εμπλουτισμένη με πολύτιμα φυσικά συστατικά, όπως κατσικίσιο γάλα, coffee arabica seed, cola nuts και guarana, η κρέμα ενισχύει τη σύσφιξη και λείανση του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και βοηθά στην εξομάλυνση των ραγάδων, χαρίζοντας ανανεωμένη, υγιή εμφάνιση και μοναδική λάμψη.
Η ελαφριά, κρεμώδης υφή και το ευχάριστο άρωμά της θα σας φτιάξουν τη διάθεση όλη μέρα.
Το κατσικίσιο γάλα είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα, στοιχεία που ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα καθιστώντας το πιο απαλό και λείο. Επιπλέον, τα υψηλά ποσοστά λιπαρών οξέων βοηθούν στην αποκατάσταση και την αναγέννηση του δέρματος, καθώς και στην ενίσχυση του κολλαγόνου, προσφέροντας σύσφιξη και ελαστικότητα.

Οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες των σπόρων καφέ βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και των τοξινών από το δέρμα, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη μείωση της κυτταρίτιδας, και στην διατήρηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.
Πλούσιοι σε καφεΐνη και άλλα φυτικά ενεργά συστατικά, οι καρποί Cola Nuts βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν στη μείωση της υπερβολικής συγκέντρωσης λίπους στις “επικίνδυνες” περιοχές του σώματος, εξασφαλίζοντας μείωση των πόντων.

Τα αντιοξειδωτικά, που περιέχει το γκουαρανά, βοηθούν στην καταπολέμηση των επιβλαβών ελεύθερων ριζών και του οξειδωτικού στρες, τα οποία θεωρούνται η κύρια αιτία για τη μείωση της ελαστικότητας του δέρματος και την επιτάχυνση της εμφάνισης των σημαδιών γήρανσης. Επιπλέον, ενισχύει τη ροή του αίματος στο δέρμα, βοηθώντας στην πιο υγιή και νεανική όψη του.
Χρήση Εφαρμόστε την κρέμα δύο φορές την ημέρα με απαλές κυκλικές κινήσεις, και αφεθείτε στη μαγεία της.

Δείτε επίσης

Body Mist Aloe για την γυναίκα 130ml OlivAloe
€ 11,90
Body Butter Just Natural 200ml Aloe Colors
€ 11,90
Body Cream Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml by Aloe Colors
€ 7,50
Επιστροφή στην κορυφή