Aloe Vera Gel με Υαλουρονικό 100ml

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8174
Είδος Περιποίηση Σώματος / Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
To Aloe Vera & Hyaluronic acid gel προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού Aloe Barbadensis σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ μεσαίου και μικρού μοριακού βάρους.

H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά μεταξύ των οποίων 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα. Η αλόη αποτελεί μία πραγματική "αποθήκη" πολύτιμων συστατικών, καθώς περιέχει συστατικά όπως βιταμίνες Α, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E και φολικό οξύ. Περιέχει ιχνοστοιχεία όπως είναι το σίδηρο, ο χαλκός, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο φώσφορος, το μολυβδαίνιο, το σελήνιο, το κάλιο και το ιώδιο. Περιέχει ακόμη αμινοξέα, σαπωνίνες, ουρονικά οξέα, ανθρακινόνες και λιγνίνη.

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα από τα σημαντικότερα αντιγηραντικά συστατικά που χρησιμοποιούνται σήμερα στη βιομηχανία παρασκευής καλλυντικών.

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για τη μεταφορά υγρασίας στην επιδερμίδα και τη διατήρηση της "φρεσκάδας" της. Στη πραγματικότητα κάθε μόριο υαλουρονικού οξέως "απορροφά" πολλές φορές (περισσότερες από1.000) το βάρος του σε υγρασία. Όταν η υγρασία αυτή μεταφέρεται στην επιδερμίδα, την τονώνει, της χαρίζει σφριγηλότητα και την ανανεώνει.
Είναι ιδανικό συστατικό για τη μείωση των ρυτίδων. Τα αποτελέσματα από τη χρήση του Υαλουρονικού οξέως είναι ορατά από την πρώτη μόλις εβδομάδα εφαρμογής του.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή