Λάδι για Κρυολόγημα και Ανακούφιση της Αναπνοής 100ml Herbal Elea

€ 23,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6200
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123572025
Εταιρεία Herbal Elea
Το Λάδι για Κρυολόγημα και Απελευθέρωση της Αναπνοής από τη νέα σειρά Herbal Elea της Bio Leon που τώρα μπορείτε να βρείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με ποικίλες θεραπευτικές ιδιότητες. Εμπλουτισμένο με βιολογικά φυτικά έλαια, πλούσια σε αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες και αιθέρια έλαια με ισχυρή αντισηπτική, αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, το Λάδι για το Κρυολόγημα θα γίνει ο πολύτιμος σύμμαχός σας στην προσπάθεια υποστήριξης της υγείας του αναπνευστικού σας συστήματος.

Τα φυτικά έλαια Ελιάς, Αμυγδάλου και Ροδιού πλούσια σε ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενυδατώνουν, θρέφουν και απαλύνουν την επιδερμίδα, καθιστώντας την πιο σφικτή, ομαλή και νεανική. Το λάδι Χαμομηλιού τονώνει και αναζωογονεί το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος, βήχα, πυρετό πονόλαιμο. Το αιθέριο έλαιο του Ευκαλύπτου είναι φυσικό αντιβιοτικό, αντισηπτικό και αποσυμφορητικό των αναπνευστικών οδών, ενώ παρουσιάζει και ισχυρές ευεργετικές ιδιότητες ενάντια στο βήχα, τον πονόλαιμο, τις βρογχίτιδες, τη γρίπη, την καταρροή και το μπούκωμα. Το έλαιο Δενδρολίβανου είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των αναπνευστικών προβλημάτων. Συνιστάται κυρίως σε άτομα που πάσχουν από συμφόρηση στις ρινικές κοιλότητες, κρυολογήματα, γρίπη ή αλλεργίες.

Το έλαιο Θυμαριού διαθέτει ισχυρές αντιβακτηριακές, αντιμικροβιακές και αντιιικές ιδιότητες. Θεωρείται επίσης σημαντικό αποχρεμπτικό, αλλά και αντιβηχικό, ιδανικό για την επούλωση των φλεγμονών της αναπνευστικής οδού και την ανακούφιση από τα συμπτώματα της γρίπης. Το Τειόδεντρο παρέχει ισχυρή τόνωση στο ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας τον οργανισμό να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τις λοιμώξεις, ενώ το αιθέριο έλαιο Κυπαρίσσι καθαρίζει το αναπνευστικό και ανακουφίζει από το βήχα

Χρήση: Τοποθετείστε μικρή ποσότητα προϊόντος στο χέρι σας ή κατευθείαν πάνω στην περιοχή του στήθους σας. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως. Επαναλάβετε όσο συχνά θέλετε.

Προφυλάξεις: Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Για εξωτερική χρήση μόνο, μην το καταπίνετε. Κρατείστε το προϊόν μακριά από παιδιά και ζώα.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή