My Skin balm Κατά των ραγάδων με μαύρη ορχιδέα, βάλσαμο, καλέντουλα 100ml P for Pelion

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8744
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία P For Pelion
Barcode 5214001533060
Κατά την περίοδο της εφηβείας, της εγκυμοσύνης ή όταν σημειώνεται απότομη μεταβολή του βάρους ή του ύψους μπορούν να προκληθούν σε διάφορα σημεία του σώματος, ενοχλητικές ραγάδες.
Απαλλαγείτε από ραγάδες, κηλίδες και ουλές και ταυτόχρονα βελτιώστε τον ανομοιογενή τόνο του δέρματός σας με το εξαιρετικό My Skin balm από την P For Pelion.

Ο αποκλειστικός συνδυασμός ενεργών, βοτανικών εκχυλισμάτων και ελαίων, όπως αγνό, φυσικό κερί μέλισσας, βάλσαμο, καλέντουλα, αιθέριο έλαιο μαύρης ορχιδέας και βιταμίνη Ε προσφέρει πλούσια και βαθιά ενυδάτωση, η οποία συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ελαστικότητας και ανθεκτικότητας του δέρματος.

Το εκχύλισμα της μαύρης ορχιδέας είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην βιομηχανία καλλυντικών. Η πλούσια σε σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο σύστασή του, τού προσδίδει ισχυρές αντιοξειδωτικες και αντιφλεγμονωδεις ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν στην αναγέννηση των κυττάρων και στην καταπολέμηση κάθε ατέλειας του δέρματος χαρίζοντας λεία και υγιή επιδερμίδα.

Το βάλσαμο είναι ένα βότανο–πανάκεια. Αποτελεί δε τον μοναδικό 100% φυσικό τρόπο πρόληψης/ καταπολέμησης των ραγάδων.
Χάρη στην υπερφορίνη, την υπερικίνη, τα φαινολικά οξέα και τις τανίνες της σύστασής του, αναπλάθει τους ιστούς του δέρματος και βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητά τους. Σύμφωνα με έρευνες, η συστηματική χρήση του στις περιοχές της κοιλιάς και τους στήθους κατά τις «επικίνδυνες» περιόδους, όπως η εγκυμοσύνη, η λοχεία ή κάποια περίοδος μεγάλης αυξομείωσης κιλών, προλαμβάνει τη δημιουργία λεπτών γραμμών και ραγάδων.

Η καλέντουλα αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά βότανα για την καταπολέμηση δερματικών προβλημάτων, καθώς συμβάλλει στην ανάπλαση νέων ιστών. Το εκχύλισμα της χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και βοηθά στην αντιμετώπιση ραγάδων και ρυτίδων.

Εκχυλίσματα σε βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Χρήση:Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα και κάντε ελαφρύ τοπικό μασάζ στην περιοχή που επιθυμείτε για 2-3’.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε το “My skin balm κατά των ραγάδων“ με το μοναδικό “Βody oil για την αντιμετώπιση των ραγάδων και της κυτταρίτιδας”
Εφαρμόστε το My skin balm με τοπικό μασάζ κάθε πρωί και το Body oil κάθε βράδυ, ιδανικά μετά το ντους, σε νωπό (αλλά όχι βρεγμένο) δέρμα, για να αποκτήσετε επιδερμίδα λεία και σφριγηλή.
Τα αποτέλεσμα των δύο προϊόντων είναι ορατά από τις πρώτες χρήσεις.
100% Natural Products of Pelion
Επιστροφή στην κορυφή