Rigenoma Αντισηπτικό Spray 20ml by Erbagil

€ 16,90 € 15,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7170
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 20 ml
Εταιρεία Erbagil
Προέλευση Italy
Barcode 8050538121571
Spray με Ozoile με αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση.
Το RIGENOMA SPRAY περιέχει Ozoile*, Θειοκτικό Οξύ και εκχύλισμα Μελαλεύκης που ενισχύουν την αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση, προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν λοιμώξεις και μειώνουν το εξίδρωμα, αντικαθιστώντας τα τοπικά αντιβιοτικά.

Ενδείξεις: Δερματίτιδες (ατοπική, αλλεργική, ερεθιστική), δερματικές Λοιμώξεις (όπως σταφυλόκοκκος), έκζεμα, υπερκεράτωση δέρματος, Ακμή, Ψωρίαση, Ιχθύαση, Ονυχομυκητίαση.
Κατηγορία: Θεραπεία δέρματος – αντιμικροβιακό spray για δερματίτιδες.

Το Ozoile® είναι ένα “πράσινο” δραστικό συστατικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Παρασκευάζεται στα εργαστήρια Έρευνας & Ανάπτυξης της Erbagil από Σταθερά Οζονίδια (οζονισμένο οξυγόνο), Ελαϊκό Οξύ από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και Βιταμίνη Ε Οξική. Το Ozoile® αποτελεί έναν απαράμιλλο Βιολογικό Επαγωγέα. Παρεμβαίνει εμποδίζοντας τη λειτουργία του ενζυματικού συστήματος ελέγχου του βακτηριακού κυττάρου. Διαπερνά την κυτταρική μεμβράνη, καταστρέφοντας το εξωτερικό πρωτεϊνικό λιπαρό κέλυφος, με αποτέλεσμα την εξάλειψη του βακτηρίου και την απολύμανση τυχόν τραύματος ή βλάβης.

Δείτε επίσης

Spray Body Mist Floral & Oriental 100ml Sapon
€ 11,90
Bema Breast Plus Intensive by Bioleon
€ 49,90   € 36,90
Dren Massage Body Oil 100ml Terpenic Labs
€ 11,90   € 8,90
Γυναικείο Αποσμητικό Roll-on Ipnose 100ml Bioleon Bema Cosmetics
€ 10,90   € 9,90
Επιστροφή στην κορυφή