Body Oil για ραγάδες και κυτταρίτιδα 100ml P for Pelion

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8743
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Εταιρεία P For Pelion
Προέλευση Hellas
Barcode 5214001533114
Απαλλαγείτε μια και καλή από τις ανεπιθύμητες ραγάδες, την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού και κάθε άλλη ατέλεια του δέρματος με το υπέροχο Body Oil, το νέο λάδι σώματος από την P For Pelion.
Η ευεργετική του φόρμουλα, ενισχυμένη με βαλσαμέλαιο, αμυγδαλέλαιο, λάδι κισσού & κυπαρισσιού και βιταμίνη Ε θα σας χαρίσει τέλειο, υγιές και σφριγηλό δέρμα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις, ενώ το αισθησιακό του άρωμα, vanilla – coconut – ylang ylang θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας και θα σας μαγέψει.
Όλα τα βότανα που περιέχει το Body Oil είναι εκχυλισμένα σε βιολογικό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Πηλίου.

Το σπαθόλαδο ή βαλσαμέλαιο είναι ένα πραγματικό δώρο της φύσης, με πάμπολλες ευεργετικές χρήσεις. Θεωρείται ιδανικό για την ανάπλαση των ιστών του δέρματος, την ενίσχυση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητάς του και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, των ραγάδων και όλων των ατελειών του δέρματος.

Το λάδι κισσού έχει θεαματικά αποτελέσματα ενάντια στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος, καθώς βοηθά στη μείωση της κατακράτησης των υγρών και στην άμεση απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό.

Το έλαιο κυπαρίσσι είναι στυπτικό, και αποσυμφορητικό, βοηθά στην καλή ροή του αίματος στις φλέβες, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες και το τοπικό πάχος, ενώ συμβάλλει και στην αντιμετώπιση των κιρσών και των ευρυαγγειών.

Το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε βιταμίνες A,& E, Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και ψευδάργυρο έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, ενώ παράλληλα ενυδατώνει, θρέφει και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Το προϊόν είναι limited edition λόγω της περιορισμένης χρονικά ανθοφορίας του βαλσαμόχορτου.
Είναι κατάλληλο και εξαιρετικά αποτελεσματικό για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης και της λοχείας καθώς περιέχει 100% φυσικά συστατικά.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε το “Βody oil για την αντιμετώπιση των ραγάδων και της κυτταρίτιδας” με το μοναδικό “My skin balm κατά των ραγάδων“.
Εφαρμόστε το My skin balm με τοπικό μασάζ κάθε πρωί και το Body oil κάθε βράδυ, ιδανικά μετά το ντους, σε νωπό (αλλά όχι βρεγμένο) δέρμα, για να αποκτήσετε επιδερμίδα λεία και σφριγηλή.
Τα αποτέλεσμα των δύο προϊόντων είναι ορατά από τις πρώτες χρήσεις.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή