XXL Butt Booster Cream 100ml By Hot Austria 100ml

€ 38,50 € 35,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7151
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Products Austria
Barcode 4042342004601
Με την πάροδο των χρόνων, τις απότομες αυξομειώσεις βάρους ή εξαιτίας κληρονομικών παραγόντων, συχνά οι γλουτοί αρχίζουν να χαλαρώνουν και να “κρεμάνε” υπακούωντας στους νόμους της βαρύτητας.

Αποκτήστε και πάλι με ευκολία και ασφάλεια και κυρίως χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε τον πλαστικό χειρουργό σας όμορφα, σφιχτά και γεμάτα οπίσθια με την XXL Butt Booster Cream, την νέα κρέμα αύξησης της “πίσω όψης" από την αυστριακή εταιρία Hot και νοιώστε ξανά περήφανη για τις ελκυστικές, πλούσιες καμπύλες σας .

Η καινοτόμος σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με δραστικά, ενεργά συστατικά θα διεγείρει την διαδικασία αύξησης του λιπώδους ιστού στην περιοχή προκαλώντας άμεσα ορατή επίδραση στην αύξηση του όγκου των γλουτών και παράλληλα θα χαρίσει στα οπίσθιά σας ελαστική και σφριγηλή όψη.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα στην περιοχή των γλουτών και κάντε μασάζ με έντονες κυκλικές κινήσεις για αρκετή ώρα. Χρησιμοποιήστε την κρέμα καθημερινά. Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε την με ασκήσεις εκγύμνασης των οπισθίων. Συσκευασία 100ml.

Δείτε επίσης

Body Lotion Pure Serenity 150ml Aloe Colors
€ 6,90
Aloe Gel OlivAloe 170ml
€ 12,00
Επιστροφή στην κορυφή