Τζελ Aloe Vera by STH 100ml

€ 12,90 € 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6206
Είδος Περιποίηση Σώματος / Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
Προέλευση Israel
Εταιρεία STH
Barcode 7290003953042
Η Γέλη Aloe Vera της εταιρίας STH που τώρα μπορείτε να βρείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα φυσικό προϊόν, το οποίο παράγεται από τον χυμό του γνωστού για τις φαρμακευτικές και ευεργετικές του ιδιότητες στο δέρμα, ομώνυμου φυτού και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για τις ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες, τα οιδήματα από ηλιακά εγκαύματα ή τσιμπήματα εντόμων, αλλά και για την καταπράυνση του δέρματος μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση.

Η πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σύστασή της την καθιστά ιδανική για την εντατική ενυδάτωση του προσώπου και του σώματος, ενώ της προσδίδει και ισχυρή επουλωτική, αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση, προστατεύοντας το δέρμα από τις λοιμώξεις. Επιπλέον, η Αλόη Βέρα, λόγω των πολλών αντιοξειδωτικών της στοιχείων είναι ένα δυνατό αντιγηραντικό όπλο, το οποίο δρα κατά των ρυτίδων, αυξάνοντας το κολλαγόνο του δέρματος, και προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες, οι οποίες προκαλούν δυσχρωμίες, ηλιακές κηλίδες και φωτογήρανση. Το Τζέλ Αλόης είναι ιδανικό και για την καταπολέμηση των ραγάδων, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, καθιστώντας την πιο ανθεκτική στα τραβήγματα, και τις ραγάδες λιγότερο ορατές. Επίσης μειώνει αισθητά την ερυθρότητα, την ξηρότητα, την απολέπιση του δέρματος, ενώ φαίνεται ότι επενεργεί θετικά και στην ψωρίαση. Κατάλληλο και για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών.

Η Γέλη Aloe Vera της εταιρίας STH είναι παρασκευασμένη από φυτά που έχουν καλλιεργηθεί βιολογικά και υπό ειδικές κλιματολογικές συνθήκες, οι οποίες και εξασφαλίζουν στο προϊόν ένα υψηλό ποσοστό των δραστικών συστατικών του φυτού. Δεν περιέχει αρώματα ή πρόσθετα χρώματος. Η εξαιρετικά απαλή και ευχάριστη υφή της διεισδύει γρήγορα και εύκολα στο δέρμα και το δροσίζει χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή λιπαρότητα. Στεγνώνει αμέσως. Συσκευασία 100ml.

H Fresiamed Medical Supplies Limited είναι εταιρεία εισαγωγής καλλυντικών προϊόντων, κατάλληλων για την περιποίηση του δέρματος. Η σύνθεσή των προϊόντων της είναι βασισμένη σε ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, η αποτελεσματικότητα των οποίων ως προς την ικανότητά τους να θεραπεύουν δερματικές διαταραχές και να βελτιώνουν την υφή του δέρματος, έχει αποδειχθεί από ποικίλες έρευνες.
Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από — πετροχημικά, σιλικόνες, τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Δείτε επίσης

Hand & Nail Cream by Venus Secrets 75 ml
€ 7,70   € 5,90
Πούδρα Σώματος Αγιόκλημα 200gr by Kamasutra
€ 18,90   € 9,90
Κρέμα Χεριών OlivAloe 100ml
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή