Εργαστήρι: στερεό σαμπουάν και conditioner

Αυτοτελές εργαστήριο παρασκευής στερεού σαμπουάν και conditioner (zero waste)

Δήλωση συμμετοχής 69 76 85 16 06
Κόστος συμμετοχής € 45,00

Οι νέες τάσεις στα καλλυντικά επιβάλλουν τη μείωση και τη σταδιακή εξάλειψη των πλαστικών συσκευασιών αλλά και των συσκευασιών γενικότερα με σκοπό να είναι, όσο είναι εφικτό, πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Τα zero waste καλλυντικά γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή και αποκτούν όλο και περισσότερη ζήτηση όχι μόνο από άτομα με οικολογική συνείδηση αλλά και από συχνούς ταξιδιώτες που επιθυμούν να περιορίσουν τα προϊόντα σε ρευστή μορφή. Επίσης τα προϊόντα αυτά αποκτούν πλεον φανατικούς υποστηρικτές από φίλους των κατασκηνώσεων καθώς και από άτομα που θέλουν να απομακρύνουν τα συμβατικά και χημικά προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού δέρματος και μαλλιών.

Στο αυτοτελές εργαστήριο αυτό θα μάθουμε να παρασκευάζουμε σαμπουάν και μαλακτική μαλλιών σε στερεή μορφή εύχρησητης μπάρας.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητική επεξήγηση των πρώτων υλών, σύνθεση συνταγών και πρακτική εξάσκηση από τους μαθητές.

Στην τιμή του εργαστηρίου περιλαμβάνονται οι πρώτες ύλες για την παρασκευή των προϊόντων. Οι μαθητές θα πάρουν μαζί τους τα προϊόντα που θα παρασκευάσουν καθώς και ένα φυλλάδιο σημειώσεων.

Όλα τα σεμινάρια Sensities διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Sensities Seminar Center, Πραξιτέλους 40, 6ος όροφος (πλησίον στάση μετρό Πανεπιστήμιο).

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε ηλεκτρονικά στο seminars@sensities.com ή απευθείας από τη φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιστροφή στην κορυφή