Εργαστήριο Αρωματοποιίας

Κύκλος εργαστηρίων αποτελούμενο από 4 ενότητες. Περιλαμβάνουν εκμάθηση στις τεχνικές παρασκευής χειροποίητων αρωμάτων.

Δήλωση συμμετοχής 69 76 85 16 06
Κόστος συμμετοχής € 160,00

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί έναν πλήρη κύκλο αρωματοποιίας τεσσάρων (4) συναντήσεων με σκοπό τη βασική εκπαίδευση ενός ερασιτέχνη αρωματοποιού.

Θα παρουσιάσουμε και θα αναλύσουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές για τη δημιουργία των δικών σας αρωμάτων. Θα εξηγηθούν τόσο τα στάδια όσο και τα δομικά στοιχεία των αρωματικών συνθέσεων.

Πιο συγκεκριμένα θα αναφερθούμε στις κατηγορίες των αρωμάτων και τις αρωματικές νότες και οικογένειες, στην αρχιτεκτονική των αρωμάτων, στην ταξινόμησή τους, στα είδη τους και στα στάδια παρασκευής τους.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αυτών ο καθένας από εσάς θα έχει την ευκαιρία να κάνει πρακτικές ασκήσεις για την άμεση και καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο χτίζεται βήμα - βήμα μία αρωματική κατασκευή καταλήγοντας στη δημιουργία του δικού σας προσωπικού αρώματος.

Σε κάθε σεμινάριο αρωματοποιίας παρέχονται σημειώσεις και ο κάθε μαθητής εκτός του ότι θα παρασκευάσει το δικό του προσωπικό άρωμα, θα έχει τη δυνατότητα να πάρει δείγματα από τις παρασκευές των υπολοίπων μαθητών.

Παρακολουθήστε και τις 4 ενότητες του κύκλου στην ειδική τιμή των 160 €.


Όλα τα σεμινάρια Sensities διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Sensities Seminar Center, Πραξιτέλους 40, 6ος όροφος (πλησίον στάση μετρό Πανεπιστήμιο).

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε ηλεκτρονικά στο seminars@sensities.com ή απευθείας από τη φόρμα επικοινωνίας όπου θα πρέπει να αναγράφονται οι ενδιαφερόμενες ημερομηνίες.

Για την κράτηση της θέσης θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή (20€).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιστροφή στην κορυφή