Σωματική Ενέργεια (Energising) 10ml Nature & Body

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3006
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903887
Προέλευση United Kingdom
Το Energising Blend αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει την αύξηση της σωματικής ενέργειας σε περιόδους που κάποιος αισθάνεται άτονος και καταβεβλημένος. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αισθάνονται γεροί και αποδοτικοί κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των δραστηριοτήτων τους.

Το Energising Blend μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο στα μενταγιόν αρωματοθεραπείας (aromatherapy pendants). Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους αισθάνονται πως δεν έχουν τα αποθέματα ενέργειας που απαιτούνται για να εκπληρώσουν τις καθημερινές δραστηριότητες τους. Εκείνους που αναρρώνουν από κάποια ασθένεια ή αισθάνονται μία χρόνια κόπωση. Ιδανικό ως blend για μετά το ξενύχτι ή από μία πολύ άσχημη βραδιά ύπνου. Το Energising Blend μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις όπου απαιτείται η ανάκτηση δυνάμεων και το "ξύπνημα" του οργανισμού προκειμένου να αντιμετωπιστεί μία ακόμη δύσκολη και απαιτητική ημέρα.

Το Energising Blend στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Το Πορτοκάλι που θεωρείται πως επιδρά θετικά στο ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τη διάθεση, το Λεμόνι που έχει αντιβακτηριακή δράση και καταπολεμά την ατονία, το Τζίντζερ το οποίο είναι γνωστό ως τονωτικό του οργανισμού και κατάλληλο για hangovers και το Δεντρολίβανο το οποίο καταπολεμά τη νευρική εξάντληση και τους πονοκεφάλους ενώ ταυτόχρονα επιδρά πολύ θετικά στη σωματική εξάντληση (overwork, mental and physical tiredness).

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Energising Blend απλά ρίξτε 3-4 σταγόνες στον αρωματιστή σας ή 1-2 σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας σας. Κάθε μπουκάλι των 10ml περιέχει περίπου 200 σταγόνες.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να συνδυάσετε το Energising Blend με το πολύ αποτελεσματικό βάμμα βοτάνων για την σωματική ευεξία Energy Boost.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή