Νέρολι (Neroli) 5% σε Τζοτζόμπα Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body

€ 39,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3105
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό Διάλυμα 5%
Βάρος 50 ml
Προέλευση Tunisia
Ονομασία citrus aurantium
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901180
Διάλυμα 5% σε τζοτζόμπα για όσους δεν επιθυμούν το πολύ έντονο άρωμα του καθαρού ελαίου και θέλουν έναν ανώτερο ποιοτικά διαλύτη από το σταφυλέλαιο.

Το άρωμα του παραδείσου, όπως χαρακτηριστικά λέγεται το Νερολι, προέρχεται από τα άνθη του φυτού με την επιστημονική ονομασία Citrus Aurantium, ευρύτερα γνωστό και ως Νεραντζιά. Τα άνθη της Νεραντζιάς, συλλέγονται το πρωί, μετά τη νυχτερινή δροσιά. Η απόσταξή τους παράγει το αιθέριο έλαιο που πήρε το όνομά του από την πριγκήπισσα Orsini, της ιταλικής πόλης Nerola, η οποία το χρησιμοποίησε πρώτη ως αρωματικό (1680). Το Νερολι έχει ένα δυνατό, λουλουδένιο, γλυκό άρωμα κίτρου.

Η έντονη επίδρασή του στο νευρικό σύστημα είναι πλέον διαπιστωμένη. Ακόμα και σε μία πολύ έντονη κρίση στρες, μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά. Επιπλέον, ανακουφίζει άμεσα από τη σωματική και ψυχική κόπωση. Ανανεώνει τη διάθεση και βοηθά στη δημιουργία μιας νέας και αισιόδοξης αντίληψης των πραγμάτων. Δρα ως ηρεμιστικό, αντικαταθλιπτικό, καρδιοτονωτικό και βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας και της ταχυπαλμίας. Συνήθως αρέσει πολύ στα παιδιά και ευνοεί τα κατοικίδια ζώα, καθώς επιδρά στο νευρικό τους σύστημα και τους προσδίδει ηρεμία. Μπορεί να ανακουφίσει από τη φλεβίτιδα, αν χρησιμοποιηθεί προσθετικά σε λάδι για μασάζ. Αναμεμειγμένο με κρέμες περιποίησης προσώπου, συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων, γιατί προσφέρει καλή ενυδάτωση και ενισχύει την ελαστικότητά του δέρματος.

Το αιθέριο έλαιο του Νερολι συνδυάζεται πολύ καλά με: chamomile, coriander, geranium, lemon, ylang ylang, lavender, jasmine, clary sage.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Καρότο (Carrot Seed) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body daucus carota
€ 11,90
Περγαμόντο (Bergamot) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus bergamia
€ 5,90
Μελισσόχορτο 5% σε Τζοτζόμπα 10ml Life secrets natural mixture
€ 9,90
Πορτοκάλι Βιολογικό (Orange) 10ml Ancient Wisdom citrus cinensis
€ 5,90
Λεβάντα (Lavender) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Lavandula angustifolia
€ 4,20
Επιστροφή στην κορυφή